MYKA TARJOUSKOODIT JA KUPONGIT

Tilaa uutiskirjeemme, jossa
saat erityistarjouksia ja

SAAT 10% ALENNUKSEN

Löydä merkityksellisiä lahjoja itsellesi, tai rakkaalle ihmiselle

jewelry boxes
Etunimi
Sähköposti
* Osa kentistä on tyhjiä, tai virheellisesti täytettyjä.
TILAA UUTISKIRJE
x
Kiitos, kun tilasit uutiskirjeen!
Löydät sähköpostistasi ensimmäisen yllätyksen
MYKA tarjoaa satoja yksilöityjä ja ainutlaatuosia sormuksia, rannekoruja, kaulakoruja ja korvakoruja, joiden avulla voit vaalia tärkeitä muistoja. Täydellinen lahja joka tilanteeseen, oli kyseessä sitten isän-, tai äitienpäivä, lahja morsiusneidoille, tai vaikka ystävänpäivälahja, jokaiselle löytyy jotakin. Löydä ainutlaatuisia koruja miehille, äideille, isovanhemmille, lapsille, tai jopa lemmikeille! Tuotteet on tehty laadukkaista materiaaleista, kuten 18k kullasta ja jopa timanteista. Uusia koruja luodaan kuukausittain, joten ne sopivat eri kausittaisiin tilaisuuksiin ja vastaavat nykyajan trendejä.
Tarjoamme ystävällistä asiakaspalvelua, edullisia hintoja, ilmaisen toimituksen sekä upeita lahjapakkausvaihtoehtoja.
Pysy ajan tasalla tilaamalle MYKA -uutiskirje. Vastaanota päivityksiä erikoistarjouksista yksinoikeudella tilaajillemme, tutustu koru-uutuuksiin ja löydä mielenkiintoista lukemista blogistamme. Tutustu ensimmäisenä uusiin kokoelmiin, ja saa pääsy alennusmyynteihin ennen muita ja tutustu tuleviin kilpailuihin tai lahjoihin. Saat myös inspiraatio- ja tyylivinkkejä sekä viimeisimmät muotiuutiset, jotka toimitetaan suoraan sähköpostiisi.
Syötä vain alennuskoodi kuponkikoodi-osioon ennen kassalle siirtymistä ja ostoksen loppuun viemistä. Tutki kaikkia suosikkimallejasi ja parhaita lisäyksiä korukokoelmaasi.