Kaulaketjun pituus

Kun kyse on kaulakoruista, täydellisen istuvuuden löytäminen on tärkeää sekä miehille että naisille. Oikea kaulakorun pituus voi täydentää asuasi, korostaa piirteitäsi ja tehdä (tai rikkoa) tyylikkään lausunnon. Tässä kaulakorun ja ketjun koko oppaassa tutustumme suositeltuihin pituuksiin naisille ja miehille sekä muutamiin hyödyllisiin vinkkeihin, jotka auttavat sinua valitsemaan ihanteellisen kaulakorun koon.

TÄYDELLISET MIESTEN RANNEKORUT ISÄNPÄIVÄKSI

Osallistumalla jokaiseen jalkapallo-otteluun, opettamalla sinulle kalastusta, pyöräilemistä tai jopa letittämään hiuksiasi, nyt on aika kiittää isääsi kaikesta mitä hän on tehnyt sinun hyväksesi. Isänpäivän lähestyessä MYKA-tiimi on luonut täydellisen oppaan henkilökohtaisten isänpäivälahjojen valitsemiseen.

10 parasta isänpäivän personoitua lahjaideaa

Tylsän kravatin tai taas uuden lompakon sijaan harkitse hankkivasi personoitu isänpäivälahja. Olemme etsineet netin syövereistä ja koonneet listan, joka sisältää yksinkertaisia lahjaideoita, jotka lapset voi tehdä itse, sekä huippuvaihtoehtoja MYKA-kaupan kokoelmasta. Minkä tahansa valitset, isä arvostaa varmasti huomaavaisuuttasi. Tutustu seuraaviin isänpäivälahja ideoihin.

Osta nyt. Maksa erissä Klarnalla

Olemme yhdistäneet voimamme Klarnan kanssa tarjotaksemme sinulle paremman ostoskokemuksen. Osta tarvitsemasi tuotteet juuri silloin kun tarvitset niitä. Hanki nyt rakastamasi korut ja maksa ostoksesi kätevästi erissä Klarnan avulla. Se on sujuvaa ja yksinkertaista.

5 tunnerikasta ensimmäisen isänpäivän korulahjaa uudelle isälle

Ensimmäinen isänpäivä on jännittävä virstanpylväs uusille isille, kun he ensimmäistä kertaa kohtaavat vanhemmuuden ilot ja haasteet. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tätä erityistä päivää kuin antamalla tunnerikas koruesine? Teemme ensimmäisestä isänpäivästä erityisen elämässäsi olevaa uutta isää varten, ja olemme koonneet listan viidestä parhaasta ensimmäisen isänpäivän lahjaideasta, jotka koskettavat hänen sydäntään.

Lue juttu

Vastuullisuus on keskeinen arvo MYKA:ssa.

Olemme sitoutuneita käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja, kierrätyspaperia ja kestäviä tuotantoprosesseja, jotka varmistavat työntekijöidemme, yhteisöjemme ja kuluttajiemme turvallisuuden. Vastuullisena jäsenenä globaalilla korualalla pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkemme ja edistämään kestävää kulutusta.

Lue juttu

Puolijalokivien lumoava kauneus

Aloita henkeäsalpaava matka personoidun korumaailman sisään, joka säteilee ainutlaatuista olemustasi. Nämä lumoavat jalokivet, tunnetut poikkeuksellisista sävyistään ja erottuvista ominaisuuksistaan, omaavat voiman täyttää asusteet arvokkuudella, eloisuudella ja syvällä merkityksellä.

Lue juttu

Syntymäkuukauden perhoskaulakoru: Miksi sinun kannattaa käyttää sitä kaikkialla

Samalla tavoin kuin syntymäkivet ja syntymäkukat, jokaiseen syntymäkuukauteen liittyy tietty perhoslaji, symboloiden yksilöiden ominaisuuksia ja piirteitä, jotka ovat syntyneet tuona aikana.

Lue juttu

Mitä ovat laboratoriossa kasvatetut timantit? MYKA:n timantit

Lab-kasvatetut timantit ovat nousseet elinkelpoiseksi vaihtoehdoksi luonnollisille timanteille, tarjoten kuluttajille eettisen ja kestävän valinnan kompromissitta laadun tai kauneuden suhteen.

Lue juttu

TIETOJA MYKASTA

Sisimmiltään olemme dynaaminen ja luova tiimi, joka suhtautuu intohimoisesti designiin, muotiin ja elämän merkittävien hetkien juhlistamiseen. Uskomme, että jokainen yksilö kantaa sisällään kaunista tarinaa, joka kaipaa jakamista, ja ainutlaatuista olemusta, joka kaipaa ilmaisua. Vuodesta 2006 lähtien olemme suunnitelleet merkityksellisiä, uniikkeja koruja, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia ja upeita kuin ihmiset, jotka niitä kantavat.

Lue juttu