Peruutus- ja palautuspolitiikka

MYKA tiimi on valmis tekemään kaikkensa, jotta tilaamastasi korusta tulisi loppuelämän kestävä suosikki käyttäjälleen. Jos et ole 100% tyytyväinen tuotteeseesi, vaihdamme sen mielellämme toiseen tuotteeseen 100 sisällä ostosta. Jos kuitenkin uskot, että korusi on saapunut sinulle viallisena, kerrothan siitä meille välittömästi sähköpostitse täällä.

TILAUKSEN PALAUTUSEHDOT

Jos et ole 100% tyytyväinen tuotteeseesi, uudet, käyttämättömät tuotteet voidaan palauttaa MYKA:lle 100 päivän sisällä toimituksesta. Personoimattomat kappaleet ovat oikeutettuja täyteen hyvitykseen 30 päivän sisällä toimituksesta. Henkilökohtaiset korut valmistetaan erityisesti sinua varten; siksi ne voidaan ainoastaan palauttaa vaihtoa- tai myymäläluottoa vastaan.

Jos asiakas täyttää hintaeron palautuksen ehdot, he saavat hyvityksenä kaupan luottoa. Hyvitystä käteisenä ei anneta. Kaupan hyvitys vastaa alkuperäisen ostohinnan ja päivitetyn tuotehinnan erotusta pyynnön aikaan.

PERUUTUSEHDOT

Kun tilauksesi on lähetetty, aloitamme välittömästi räätälöityjen tuotteiden valmistamisen.-  Koska jokainen tuote on yksilöllisesti valmistettu asiakkaillemme ja aloitamme tuotannon heti, ilmoitathan meille kahden tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä, jos haluat peruuttaa tilauksen. Huomaa, että kahden tunnin jälkeen voimme tarjota joko tuotteen vaihtoa tai myymäläluottoa. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme täällä.Peruutus on mahdollista vain, jos tuotetta ei ole vielä lähetetty. Peruutukset käsitellään samana päivänä, jolloin saamme peruutuspyyntösi.
MYKA pidättää oikeuden ehtojen mahdollisiin muutoksiin. Kaikki mahdolliset muutokset ehdoissa tullaan ilmoittamaan tällä sivulla. Mikäli sinulla on kysyttävää ehdoista, tai haluat antaa palautetta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.