Tilauksen Palautus - Ja Peruutusehdot

Nimikoruni tiimi on valmis tekemään kaikkensa, jotta tilaamastasi korusta tulisi loppuelämän kestävä suosikki käyttäjälleen. Jos kuitenkin uskot, että korusi on saapunut sinulle viallisena, kerrothan siitä meille välittömästi sähköpostitse täällä.


Tilauksen palautusehdot

Uudet, käyttämättömät Nimikoruni -korut voidaan palauttaa 100 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Huomaathan kuitenkin, että koska jokainen korumme on vastaanottajalleen räätälöity, eikä siis jälleenmyytävissä, perimme palautuksista 30% tuotantomaksun.


Peruutusehdot

Korusi valmistusprosessi alkaa välittömästi tilauksen teon jälkeen. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, huomaathan, että perimme 30% tuotantomaksun tilauksen hinnasta. Tilauksen perumiseksi otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tilauksen peruutus käsitellään samana päivänä, kun peruutuspyyntö vastaanotetaan. Palautus tehdään tilille, jolla ostit tuotteesi. Tämä saattaa kestää seitsemän työpäivää siitä, kun palautuksesi on hyväksytty.

Nimikoruni pidättää oikeuden ehtojen mahdollisiin muutoksiin. Kaikki mahdolliset muutokset ehdoissa tullaan ilmoittamaan tällä sivulla. Mikäli sinulla on kysyttävää ehdoista, tai haluat antaa palautetta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.Sivuston tekijänoikeudet © 2021 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.