Olemme tässä yhdessä: Verkkokauppamme on avoinna normaalisti. Lue lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Tilauksen Palautus - Ja Peruutusehdot

Nimikoruni tiimi on valmis tekemään kaikkensa, jotta tilaamastasi korusta tulisi loppuelämän kestävä suosikki käyttäjälleen. Jos kuitenkin uskot, että korusi on saapunut sinulle viallisena, kerrothan siitä meille välittömästi sähköpostitse täällä.


Tilauksen palautusehdot

Uudet, käyttämättömät Nimikoruni -korut voidaan palauttaa 100 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Huomaathan kuitenkin, että koska jokainen korumme on vastaanottajalleen räätälöity, eikä siis jälleenmyytävissä, perimme palautuksista 30% tuotantomaksun.


Peruutusehdot

Korusi valmistusprosessi alkaa välittömästi tilauksen teon jälkeen. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, huomaathan, että perimme 30% tuotantomaksun tilauksen hinnasta. Tilauksen perumiseksi otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tilauksen peruutus käsitellään samana päivänä, kun peruutuspyyntö vastaanotetaan. Palautus tehdään tilille, jolla ostit tuotteesi. Tämä saattaa kestää seitsemän työpäivää siitä, kun palautuksesi on hyväksytty.

Nimikoruni pidättää oikeuden ehtojen mahdollisiin muutoksiin. Kaikki mahdolliset muutokset ehdoissa tullaan ilmoittamaan tällä sivulla. Mikäli sinulla on kysyttävää ehdoista, tai haluat antaa palautetta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.