Tietoa meistä

Elämässä on kyse merkitsevistä hetkistä – pienistä ja suurista eleistä toisilleen läheisten ihmisten, perheenjäsenten, ystävien ja työkavereiden välillä, jotka muistuttavat meitä siitä, mitä olemme. MyNameNecklace auttaa noiden hetkien ikuistamisessa ja pitää ne lähellä sydäntäsi. Laaja korkealaatuisten kaulakorujen, sormusten ja rannekorujen, valikoimamme tarjoaa satoja tapoja elämäsi merkitsevimpien hetkien ikuistamiseen ja pitämiseen sydämesi lähellä.

Mukautettavuus omaan makuun, arvometallit ja jalokivet sekä laaja uusimpien tyylien valikoima takaavat, että ikuistettavissa olevien muistojen kirjo on rajaton. Laadukkaat tuotteemme ovat hinnoiltaan edullisia ja niihin liittyyvät ensiluokkainen asiakaspalvelu ja turvalliset ostokokemukset verkkokaupassamme.

Vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät UKK-osiostamme. Muotialan merkittävämpien bloggaajien esittämiä arvioita löydät täältä. Jos sinulla on kysyttävää, lisättävää, kehun aiheita tai huolia, huippuluokkainen asiakaspalvelutiimimme on aina apunasi.Sivuston tekijänoikeudet © 2019 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.