Tietoa meistä

MITÄ ME TEEMME

Elämän arvokkaiden hetkien juhlistaminen merkityksellisillä koruilla on Nimikorunin todellinen tarkoitus.

Jokainen käsintehdyistä koruistamme valmistetaan juuri sinua varten. Juuri oikealla tyylillä, metallilla ja syntymäkivillä muistosi ikuistetaan upeisiin yksilöityihin koruihin, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Meille on etuoikeus olla osana elämäsi eri hetkiä ja nähdä ilo, jonka korumme sinulle antaa.
Siksi rakastamme työtämme.

MITÄ ME TEEMME1 MITÄ ME TEEMME2 MITÄ ME TEEMME3 MITÄ ME TEEMME4

MIKÄ EROTTAA MEIDÄT MUISTA

Sille ei ole rajaa, kuinka monta muistoa voit ikuistaa Nimikorunin avulla.

Olemme vuodesta 2007 lähtien ikuistaneet yli 5 miljoonan asiakkaan elämän hetkiä, toimittaen merkityksellisiä koruja yli 50 maahan. Edulliset hintamme, ilmainen toimituksemme, sekä kauniit lahjapaketointi vaihtoehdot ja erinomainen asiakaspalvelumme yhdistävät meidät ihmisiin ympäri maailmaa kaikissa eri elämänvaiheissa. Tarjoamme tuhansia tuotteita useilla eri metalli- ja personointivaihtoehdoilla. Räätälöidyt tuottemme koskettavat edelleen ja tuovat iloa kaikille, jotka niitä arvostavat.

Custmers
Custmers
Yli 5M asiakasta
Countries
Countries
Yli 50 maata
Truck
Truck
Ilmainen toimitus
pen
pen
Personointi- vaihtoehtoja

KUINKA SE TOIMII

Kurkkaa kulissien taakse, missä kaikki taika tapahtuu.
Korusi käyvät läpi oman matkansa ennen sinulle saapumista!

Uusia malleja luodaan kuukausittain makuusi ja eri tilaisuuksiin sopien. Korusi on yhtä ainutlaatuinen kuin sinäkin. Kaikki kaiverrukset ja personoinnit tehdään käsin, ja jokainen kivi valitaan ja tarkistetaan huolellisesti säihkeen ja loiston mukaan. Jokainen koru pitää sisällään erityisen muiston, joka saa sinut varmasti hymyilemään. Loppusilauksena korusi kiillotetaan täydelliseksi ja pakataan käsin rakkaudella, jolloin se on valmis kohtaamaan elämää.

KUINKA SE TOIMII1 KUINKA SE TOIMII2 KUINKA SE TOIMII3 KUINKA SE TOIMII4

Löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin UKK-osiostamme.
Jos sinulla on lisää kysyttävää, kommentoitavaa, kehuttavaa tai huolenaiheita, mahtava asiakaspalvelutiimimme on aina valmis kuulemaan.Sivuston tekijänoikeudet © 2021 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.