Toimitus

TOIMITUSAIKA

Tilauksesi toimitetaan antamaasi osoitteeseen valitsemasi toimitustavan perusteella:

Toimitustapa
Arvioitu toimituspäivä
Perustoimitus
Saapuu 14.05.2024 - 16.05.2024 välillä
Nopeutettu toimitus
Saapuu 11.05.2024 - 13.05.2024 välillä
Pikatoimitus
Saapuu 24.04.2024 - 25.04.2024 välillä

Ei ylimääräisiä kustannuksia toimituksissa Eurooppaan.

HUOMIO:
Mainittu aikaväli pitää sisällään myös valmistukseen käytetyn ajan. Kaikki tuotteemme ovat vakuutettuja, ja toimitetaan perille Vastaanotettuamme maksun ostoksistasi, tilauksesi toimitetaan antamaasi osoitteeseen.
Napsauta tästä, niin näet luettelon kaikista maista, joihin toimitamme.

Jokainen asiakas on vastuussa kaikista tullimaksuista, joita voidaan soveltaa kansainvälisiin toimituksiin. MYKA ei pysty valvomaan näitä maksuja, eikä ole vastuussa mistään tulli- tai jakelupalveluiden suorittamista toimista.

OSOITETIEDOT

Huomioithan että toimitusosoitteen tiedottaminen asiakaspalveluumme on täysin asiakkaan vastuulla.
Ilmoitathan asiakaspalveluumme mikäli toimitusosoite on eri kuin laskutusosoite.

TOIMITUSILMOITUS

Kun tilauksesi on lähtenyt toimitukseen saat toimitusilmoituksen sähköpostiisi.
Tämä sähköposti ilmoittaa päivämäärän jolloin tuote on lähtenyt postitukseen. Voit myös seurata tilauksesi kulkua kirjautumalla sisään sivuillamme olevaan Jäljitä Tilauksesi osioon. Voit kirjautua sisään Tilausnumerollasi ja sähköpostiosoitteellasi.

TOIMITUSAIKA

Pakettien postitusten kesto riippuu valitsemastasi toimitustavasta. Toimitusaika perustuu arkipäiviin, eikä näin sisällä viikonloppuja ja juhlapyhiä.
Toimitusaika pitää sisällään myös minkä tahansa tuotteemme vamistusajan, joskin lukumäärällisesti huomattavan suuret tilaukset tai erikoistilaukset saattavat aiheuttaa lisäpäiviä.

HUOMIOITHAN:
Mikäli tilauksesi ei ole saapunut arvioidussa toimitusajassa, tai sinulla on lisäkysymyksiä toimitukseen liittyen. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.