COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Toimitusinformaatio

Toimitusaika

Tilauksesi toimitetaan antamaasi osoitteeseen valitsemasi toimitustavan perusteella:

Toimitustapa
Arvioitu toimituspäivä
Perustoimitus
Saapuu 04/09/2020 - 07/09/2020 mennessä
Pikatoimitus
Saapuu 29/08/2020 - 01/09/2020 mennessä
Express-toimitus
Saapuu 23/08/2020 - 25/08/2020 mennessä

HUOMIO:
Mainittu aikaväli pitää sisällään myös valmistukseen käytetyn ajan. Kaikki tuotteemme ovat vakuutettuja, ja toimitetaan perille Vastaanotettuamme maksun ostoksistasi, tilauksesi toimitetaan antamaasi osoitteeseen.
Että DHL toimituksiin tarvitaan asiakkaan kuittaus tilausta vastaanottaessa.


Napsauta tästä, niin näet luettelon kaikista maista, joihin toimitamme.
Jokainen asiakas on vastuussa kaikista tullimaksuista, joita voidaan soveltaa kansainvälisiin toimituksiin. Nimikoruni ei pysty valvomaan näitä maksuja, eikä ole vastuussa mistään tulli- tai jakelupalveluiden suorittamista toimista.

Osoitetiedot

Huomioithan että toimitusosoitteen tiedottaminen asiakaspalveluumme on täysin asiakkaan vastuulla.
Ilmoitathan asiakaspalveluumme mikäli toimitusosoite on eri kuin laskutusosoite.

Nykyisen COVID-19 tilanteesta johtuen, voit muuttaa toimitusosoitteen 48 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä.

Toimitusilmoitus

Kun tilauksesi on lähtenyt toimitukseen saat toimitusilmoituksen sähköpostiisi.
Tämä sähköposti ilmoittaa päivämäärän jolloin tuote on lähtenyt postitukseen. Voit myös seurata tilauksesi kulkua kirjautumalla sisään sivuillamme olevaan Jäljitä Tilauksesi osioon. Voit kirjautua sisään Tilausnumerollasi ja sähköpostiosoitteellasi.
Huomioithan, että seurantanumerosi saat toimitusilmoituksessi sähköpostitse.

Toimitusaika

Pakettien postitusten kesto riippuu valitsemastasi toimitustavasta. Toimitusaika perustuu arkipäiviin, eikä näin sisällä viikonloppuja ja juhlapyhiä.
Toimitusaika pitää sisällään myös minkä tahansa tuotteemme vamistusajan, joskin lukumäärällisesti huomattavan suuret tilaukset tai erikoistilaukset saattavat aiheuttaa lisäpäiviä.

HUOMIOITHAN:
Mikäli tilauksesi ei ole saapunut arvioidussa toimitusajassa, tai sinulla on lisäkysymyksiä toimitukseen liittyen. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.