Yli
4.6 miljoonaa
ystävää
LIITY MUKAAN

Toimitukseen liittyvät tiedot


Tarjoamme ILMAISEN toimituksen KAIKKIIN perustoimituksella tilattuihin tilauksiin. Ei minimiostomäärää!

Tarjoamme myös ilmaisen kansainvälisen toimituksen! Klikkaa tästä nähdäksesi mihin kaikkiin maihin toimitamme.


Toimitus Toimitusaika KäsittelykulutTilauksesi toimitetaan antamaasi osoitteeseen valitsemasi toimitustavan perusteella:

Tapa Toimitusajan sisällä Hinta
Perustoimitus 12-14 arkipäivää Ilmainen
DHL-Express-toimitus 5 arkipäivää 24.95 €
Huomio: Mainittu aikaväli pitää sisällään myös valmistukseen käytetyn ajan. Kaikki tuotteemme ovat vakuutettuja, ja toimitetaan perille Vastaanotettuamme maksun ostoksistasi, tilauksesi toimitetaan antamaasi osoitteeseen.
Että DHL toimituksiin tarvitaan asiakkaan kuittaus tilausta vastaanottaessa.


Osoitetiedot


Huomioithan että toimitusosoitteen tiedottaminen asiakaspalveluumme on täysin asiakkaan vastuulla. Ilmoitathan asiakaspalveluumme mikäli toimitusosoite on eri kuin laskutusosoite.

Toimitusilmoitus


Kun tilauksesi on lähtenyt toimitukseen saat toimitusilmoituksen sähköpostiisi. Tämä sähköposti ilmoittaa päivämäärän jolloin tuote on lähtenyt postitukseen. Voit myös seurata tilauksesi kulkua kirjautumalla sisään sivuillamme olevaan Jäljitä Tilauksesi osioon. Voit kirjautua sisään Tilausnumerollasi ja sähköpostiosoitteellasi.

Huomioithan, että seurantanumerosi saat toimitusilmoituksessi sähköpostitse.

Toimitusaika


Pakettien postitusten kesto riippuu valitsemastasi toimitustavasta. Toimitusaika perustuu arkipäiviin, eikä näin sisällä viikonloppuja ja juhlapyhiä. Toimitusaika pitää sisällään myös minkä tahansa tuotteemme vamistusajan, joskin lukumäärällisesti huomattavan suuret tilaukset tai erikoistilaukset saattavat aiheuttaa lisäpäiviä.

Huomioithan : mikäli tilauksesi ei ole saapunut arvioidussa toimitusajassa, tai sinulla on lisäkysymyksiä toimitukseen liittyen. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.Visa MasterCard Amex Klarna Tilisiirrot PagamentoOn-Line PayPal Paypal.com Inc.:in luottokorttimaksut käsitellään 2048-bittisen SSL turvasalauksen ja suojattujen palvelimien kautta turvallisten verkkomaksujen takaamiseksi.
Sivuston tekijänoikeudet (© 2017) kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.