Korujen hoito-ohjeet

Cómo limpiar sus joyas
Ajan kuluessa monet tekijät saattavat saada korujesi loiston himmenemään, jos niistä ei pidetä asianmukaista huolta. Sen sijaan, että annan korujesi vain lojua korulippaassa käyttämättömänä, voit huolehtia niiden kiillosta monella tapaa. Tässä oppaassa kerromme, kuinka pidät itse koruistasi huolta helppojen vinkkien avulla! Pidä korusi aina yhtä kauniina ja kimaltavana, kuin sinä päivänä, jona ostit ne.

Nämä ohjeet käyvät hopea-, vermeil- ja kultakoruille, sekä kullatuille ja ruusukullatuille koruille.


Kokonaisaika tähän: 5 minuuttia

Tarvitset:
Kulhon
Hammasharjan
Mietoa saippuaa
Mikrokuituliinan

Korun puhdistus: Valmistelu

VAIHE 1: Valmistelu


Valmistele tarvittavat välineet.
Tarvitset: kulhon, hammasharjan, mietoa saippuaa, sekä pehmeän nukkaamattoman mikrokuituliinan.
Korun puhdistus: Saippuavesi

VAIHE 2: Saippuavesi


  • Hiero jokaista korua taitetun liinan sisällä palauttaaksesi korun luontaisen kiillon.
  • Sekoita kulhossa pari tippaa mietoa saippuaa lämpimään veteen.
Korun puhdistus: Liota ja harjaa

VAIHE 3: Liota ja harjaa


Liota korujasi (yksitellen) ja kasta pehmeäharjaksinen hammasharja kulhon veteen ja harjaa korut läpi hellävaraisesti. Tällä tapaa saat jokaisen korun puhdistettua kunnolla.
Korun puhdistus:  Huuhtele ja kuivaa

VAIHE 4: Huuhtele ja kuivaa


Huuhtele jokainen koru huolellisesti. Huuhtelun jälkeen taputtele ne kuivaksi liinalla.

Sormusten hoito

Sormusten puhdistuksessa on suositeltavaa käyttää samoja ohjeita, mutta jättää ne likoamaan saippuaveteen yön yli ennen hammasharjalla puhdistamista. Varmistaaksesi sormusten pysymisen mahdollisimman kiiltävinä, kannattaa ne puhdistaa parin viikon välein.

Aamusta iltaan

Koruista tulee pitää huolta kaikkina aikoina. Muista aina:

  1. Korujen tulisi aina olla viimeinen asia, jonka puet päällesi. Meikki, hajusteet, ja deodorantti tulisi laittaa ennen korun laittamista päälle, jotta ne eivät vaikuta korusi kuntoon. Pue myös vaatteet päällesi ennen koruja, näin vältät korujen tarttumisen vaatteisiin pukemisen yhteydessä.
  2. Lähtiessäsi ulos, vältä korujen altistumista suoralla auringonvalolle. Aurinko voi vahingoittaa paitsi ihoasi, mutta sen säteet voivat olla haitallisia myös koruillesi, erityisesti korukiville.
  3. Ota mieluiten korut pois uidessasi, sillä varsinkin suolavesi ja uima-altaiden kloori voi vaikuttaa korujesi kuntoon.
  4. Päivän päätteeksi laita korut säilöön korulippaaseen, jossa jokainen koru on erillään toisistaan, niin, että mikään osa ei naarmuunnu, tai mene solmuun.
  5. Vermeil- ja kultakorut tulisi säilyttää viileässä ja valolta suojattuna. Hapettumisen ehkäisemiseksi hopeakorut kannattaa säilöä ilmatiiviissä laatikossa.

Tally Moran
KIRJOITTAJANA

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.Sivuston tekijänoikeudet © 2021 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.