Olemme tässä yhdessä: Verkkokauppamme on avoinna normaalisti. Lue lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Korujen hoito-ohjeet

Uskomme, että oikeanlainen hoito on salaisuus korusi, myös nimikorun, erityisen hohdon säilyttämiseen. Suosittelemmekin sinulle tutustumista seuraaviin korujen perushoito-ohjeisiin.

Yleiset hoito - ohjeet:

On muutamia perusasioita, joiden avulla voidaan pitkittää korusi ikää ja loistetta. Yksi näistä asioista on kemikaalien välttäminen. Jotkut käyttämistämme jokapäiväisistä kemikaaliyhdistelmistä voivat ovat haitallisia kullalle tai hopealle.
Puhdistusaineet voivat vahingoittaa korun pintaa ja samentaa korun loistetta, olipa kyseessä sitten hopeakoru, kultakoru, tai akryylivärikoru. Näiden kemiallisten reaktioiden vuoksi koru onkin hyvä aina poistaa saunan, suihkun ja meikkauksen yhteydessä, tai kun laitat kosteusvoidetta, hajuvettä tai hiuslakkaa.
Myös kloori voi tunnetusti vaikuttaa korun väriin, joten suositeltavaa on olla ottamatta korua mukaan uima-altaaseen. Tämän lisäksi on hyvä harkita korun pois ottoa vaihtaessasi vaatteita tai mennessäsi nukkumaan, sillä korun jäädessä kiinni kankaaseen voi se, tai ketju, helposti katketa.

Hopea - ja kultakorun puhdistus:

Hyvä hopea tummuu vanhentuessaan. Tosin mitä enemmän jaksat hoitaa koruasi säännöllisesti, sitä vähemmän sinun tarvitsee käyttää aikaa puhdistukseen myöhemmin.
Suosittelemmekin sormenjälkien ja alustavan tummumisen poistamista jo alkuvaiheesta asti hopean puhdistusliinalla. Sormenjälkien, rasvan tai lian poistamiseen lisää pieni määrä tavallista nestesaippuaa puoleen lasilliseen lämmitä vettä. Anna korun olla saippuavedessä pari, kolme minuuttia, huuhtele hyvin ja kuivaa tämän jälkeen huolellisesti.
Jo tummuneen hopean kirkastamiseen on tärkeää käyttää hopeankiillotukseen tarkoitettuja aineita. Näissä on hyvä pitäytyä tunnetuissa merkeissä, sillä laadultaan keskinkertaiset aineet saattavat altistaa korun pintaa naarmuuntumiselle.
Kultakorujen puhdistukseen toimivat samat perussäännöt.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.