COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Kuinka valita ketjun pituus?

necklace chain length guide - choose the right size

 

Päätä ensin, missä haluat nimikorusi istuvan - solisluun päällä, keskellä dekolteeta, tai ehkä rennosti rintakehän alareunassa.

Ota sitten narua, jonka avulla saat mitattua ketjulle halutun pituuden. Otathan huomioon, että riipuksen omia mittoja.

ei olla huomioitu sivustolla mainituissa ketjun pituuksissa.

Tämä siitä syystä, että mitat vaihtelevat nimen pituudesta ja korun tyylistä riippuen.
Yleensä riipusten mitat ovat kahden ja viiden sentin välillä.

Ketjun pituus lisättynä riipuksen leveyteen antaa siis korusi todellisen pituuden.

Esimerkiksi , jos valitset nimikorullesi 40 cm ketjun, korusi lopullinen pituus on todennäköisesti 42 ja 45 cm välillä, ellei kirjaimia ole tavanomaista enemmän.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.