Necklace Length Guide on Choosing the right necklace chain length

Kaulaketjun pituus: Parhaat vinkit oikean kaulaketjun koon valitsemiseen.

Kun kyse on kaulakoruista, täydellisen istuvuuden löytäminen on tärkeää sekä miehille että naisille. Oikea kaulakorun pituus voi täydentää asuasi, korostaa piirteitäsi ja tehdä (tai rikkoa) tyylikkään lausunnon. Tässä kaulakorun ja ketjun koko oppaassa tutustumme suositeltuihin pituuksiin naisille ja miehille sekä muutamiin hyödyllisiin vinkkeihin, jotka auttavat sinua valitsemaan ihanteellisen kaulakorun koon.  

Naisten tyypilliset kaulakorujen pituudet

Ketju, jonka valitset, määrittää missä kaulakorusi istuu vartalollasi, joten mieti, mikä pituus on sopiva sinulle. Ketjumme ovat pituudeltaan 35 cm - 55 cm, mikä tarkoittaa, että kaulakorusi voi asettua korkealle solisluun päälle tai rintaan asti. Aloittaaksemme, sukellamme naisten standardipituisten kaulakorujen maailmaan. Tässä on muutamia suosittuja vaihtoehtoja.
35 cm necklace lenght

35 cm kaulakorun pituus

Istuvuus: questa lunghezza si trova in alto sul collo, fornendo una vestibilità aderente, simile a un colletto Käytä yhdessä: questa lunghezza si abbina bene ai top scollati o scollo a V per avere un look molto chic. Kasvojen muoto: si adatta a quasi tutte le forme del viso, specialmente a quelle con il collo più lungo.
40 cm necklace lenght

40 cm kaulakorun pituus

Istuvuus: Tämä pituus ulottuu juuri hieman solisluun yläpuolelle, tarjoten klassisen ja monipuolisen ilmeen. Yhdistä: Se on täydellinen valinta pienten riipusten esittelyyn. Voit käyttää sitä pääntiettyjen, venepääntiettyjen ja napitettavien puseroiden kanssa. Kasvonmuoto: Tämä pituus sopii hyvin pyöreille ja soikeille kasvoille, tasapainottaen ja kehystäen kaula-aukkoa.
45 cm necklace lenght

45 cm kaulakorun pituus

Sovitus: Tämä pituus lepää solisluulla ja se on yleisin ja imartelevin valinta. Yhdistä: Se sopii erilaisiin kaula-aukkoihin ja toimii kauniisti sekä rennon että juhlavan pukeutumisen kanssa. Kasvonmuoto: 45 cm kaulakoru on imarteleva ja sopii kaikenlaisille kasvonmuodoille.
50 cm necklace lenght

50 cm kaulakorun pituus

Sovitus: Tämä pituus lepää solisluulla ja sitä pidetään yleisimpänä ja imartelevimpana valintana. Yhdistä: Se sopii erilaisiin kaula-aukkoihin ja näyttää kauniilta niin arkisissa kuin juhlallisissakin asuissa. Kasvonmuoto: 50 cm kaulakoru on imarteleva ja sopii kaikille kasvonmuodoille.
55 cm necklace lenght

55 cm kaulakorun pituus

Sopivuus: Tämä pituus roikkuu hieman kaula-aukon alapuolella, luoden dramaattisemman ja huomiota herättävän ilmeen. Yhdistä:/span > Se sopii hyvin scoop-kaula-aukkoihin ja lisää asuun ripauksen tyylikkyyttä. Kasvonmuoto: Tämä pituus imartelee soikeita ja suorakaiteen muotoisia kasvoja, pidentäen kaulalinjaa.

Kaulakorun pituusopas

Kuinka mitata kaulaketjun pituus? Kun olet päättänyt, mihin haluat kaulakorun asettua, ota pitkä pala lankaa ja lennätä se kaulasi ympäri. Sulje lanka kohtaan rinnassasi, johon haluat kaulakorun asettuvan. Nyt avaa lanka ja mittaa se - kuinka monta tuumaa pitkä se on? Se on pituus, jonka tulisi valita uudelle kaulakorulle.
Necklace chain lenghts 35 to 55 cm on neck
Standardi kaulakorun koot naisilleSijainti keholla
35 cmChoker koko
40 cm Solisluu koko, klassinen pienille riipuksille, suuremmilla naisilla voi olla kuin Choker koko
45 cm Solisluu koko, suosituin valinta
50 cm Sotto la clavicola, ideale per stratificare diverse collane
55 cm Solisluun alapuolella, dramaattisempi ilme ja ihanteellinen kerrostamiseen

Kuinka valita nimikorun ketjun pituus?

Pidä mielessä, että verkkosivustolla mainitut ketjun pituudet eivät sisällä riipuksen pituutta. Useimmat riipuksemme ovat pituudeltaan 2-5 cm, joten kustomoidun korusi kokonaispituus koostuu valitsemastasi ketjusta sekä nimi-riipuksen pituudesta. Esimerkiksi, jos tilaat nimi kaulakorun 40 cm ketjulla, nimikorun kokonaispituus olisi 42-45 cm, riippuen nimen merkkien määrästä ja tyylistä.

Mikä on suosituin kaulakorun pituus?

Suosituin kaulakorun pituus on 50 cm, joka asettuu kaula-aukon alapuolelle. Kun kyseessä on nimikaulakorut, suosituin ketjun pituus on 45 cm, joka laskeutuu hieman kaula-aukon alapuolelle.

Pitäisikö minun ottaa 45 cm vai 50 cm kaulakoru?

45 cm: n kaulakoru yltää yleensä juuri kaulan alapuolelle ja se on suosittu pituus jokapäiväiseen käyttöön. Toisaalta, 50 cm:n kaulakoru laskeutuu hieman alemmas rinnalle, tarjoten hieman enemmän näkyvyyttä ja luoden erilaisen ilmeen. Tämä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, kaulakorun tyylistä ja siitä, miten haluat sen istuvan kaulallesi ja rinnallesi.

Kuinka pitkän kaulakorun tulisi olla 1.65 m pituiselle naiselle?

Keskimääräisen pituiselle naiselle, jonka pituus on 1.65 m, suosittelemme kaulakorun pituutta 40–50 cm välillä. Henkilökohtainen mieltymys ja vartalon mittasuhteet voivat vaikuttaa siihen, mikä kaulakorun pituus näyttää imartelevimmalta.

Minkälaisen kaulakorun tulisi valita kehonmuotoni mukaan?

Nämä ohjeet eivät ole tiukkoja sääntöjä, vaan pikemminkin ehdotuksia, jotka auttavat sinua korostamaan vartalotyyppiäsi.

Pieni vartalo

35 cm kaulakorun pituus: Kaulakorun choker-pituus voi luoda illuusion pidemmästä kaulasta ja saada pienikokoisen vartalon näyttämään pidemmältä.

Keskimääräinen vartalotyyppi

45 cm pituus: Tämä monikäyttöinen pituus sopii useimmille vartalotyypeille ja ulottuu juuri solisluun alapuolelle. Se voi auttaa luomaan tasapainoisen ja suhteellisen ilmeen. 

Muodokas vartalotyyppi

50 - 55 cm pituus: Tämä kaulakorun pituus sijoittuu kaulan ja rinnan väliin. Se voi pidentää vartaloa ja kääntää huomion pois kaarevista linjoista.

Pitkä vartalomuoto

55 cm tai pidempi pituus: laskeutuu lähelle rintaa ja täydentää pitkää vartaloa luomalla pystysuoria linjoja ja lisäämällä eleganssia.

Plus-koon vartalotyyppi

55 cm tai pidempi pituus: Tämä pidempi pituus lisää pystysuoria linjoja vartaloon, luoden pidemmän vaikutelman. Vinkki: Kerroksilla voit saavuttaa erilaisia tyylejä ja imartelevan ilmeen plus-kokoiselle vartalolle.

Kuinka pitkälle 35 cm kaulakoru yltää?

35 cm kaulakoru istuu korkealle kaulalle juuri solisluun yläpuolelle, tarjoten tiukan ja kuristavan istuvuuden. Tämän kokoisena kaulakoru olisi näkyvissä jopa tavallisten t-paitojen kanssa.

Miesten tyypilliset kaulakorujen pituudet

Nyt suunnataan huomio miesten tyypillisiin kaulakorujen pituuksiin. Miesten kaulakorut ovat yleensä pidempiä kuin naisten, keskimäärin 55-65cm.
Necklace Chain Lengths for Men
Standardi kaulakorujen koot miehilleSijainti
55 cm
Istuvuus: Tämä pituus jää hieman kaulan alapuolella, tarjoten rohkeamman ja näkyvämmän ilmeen.
Yhdistä: Se täydentää avokaulaisia paitoja ja antaa tyylikkään kosketuksen rentoihin ja juhlallisiin asuihin.
Kasvojen muoto: Tämä pituus sopii hyvin soikeille ja suorakaiteen muotoisille kasvoille, korostaen kaulalinjaa.
60 cm
Istuvuus: Tämä pituus ulottuu rintakehän keskelle, luoden vahvan muotilauseen.
Yhdistä: Sopii hyvin T-paitojen sekä kauluspaitojen kanssa. Nakyvyyttä saa kaulakorulle kun kauluspaidan pari ylimmäistä nappia jätetään auki.
Kasvon muoto: 60 cm kaulakoru sopii useimmille kasvonmuodoille, erityisesti niille, joilla on leveämmät piirteet.
65 cm
Istuvuus: Tämä pituus ulottuu rintakehän keskiosaan, luoden vahvan muotilauseen.
Yhdistä: Se sopii hyvin syvään V-kaula-aukkoon tai sitä voi käyttää myös erillisenä koristeena.
Kasvojen muoto: 65 cm kaulakorun pituus sopii erityisesti miehille, joilla on soikea tai suorakaiteen muotoinen kasvojen muoto, koska se pidentää kaulalinjaa ja täydentää heidän kasvonpiirteitään.


Osta kaulakoruja