Olemme tässä yhdessä: Verkkokauppamme on avoinna normaalisti. Lue lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Selvitä oikea sormuksen koko oppaamme avulla

Sormuksen Koko
Sormia on kaiken muotoisia ja kokoisia, ja niin on myös sormuksiamme. Verkossa shoppaillessa on erittäin tärkeää tietää sopiva sormuksen koko, jotta saamasi sormus sopii sormeesi täydellisesti. Etkö tiedä, mikä olisi hyvä sormuksen koko? Keskimääräinen naisten sormuskoko on 15,75–17,5, ja miesten keskimääräinen vastaava koko on 18–20,25. Ja vaikka voit mennä korukauppiaan luo selvittämään kokosi, Nimikorunin helpot kotikeinot auttavat sinua selvittämään täydellisen koon!


Kokonaisaika tähän: 2 minuuttia

Järjestä tarvittavat työkalut etukäteen:
Sakset
Viivoitin
Paperinpala
Kynä
Valmistelu

Vaihe 1: Valmistelu


Ota tarvittavat välineet esille valmiiksi: sakset, viivoitin, paperinpala ja kynä. Muista nämä asiat mitatessasi sormesi:
  • Mittaa sormesi koko päivän päätteeksi sen ollessa suurimmillaan, sillä sormiemme koko vaihtelee päivän mittaan
  • Mittaa sormesi kolmesta neljään kertaan, sillä koko vaihtelee lämpötilan mukaan – sormesi voi kutistua tai laajentua kuumassa tai kylmässä
  • Muista ottaa huomioon myös rystyset.
Paperin kietominen sormen ympärille

Vaihe 2: Paperin kietominen sormen ympärille


  • Leikkaa paperista noin 20 cm pitkä ja 1,2 cm leveä siivu. Kiedo paperi lähelle rystystä, sillä tämä on sormesi paksuin kohta, äläkä kiedo sitä liian tiukalle, jotta sormus tuntuu sitten sormessasi mukavalta.
  • Muista mitata se sormi, johon haluat hankkia sormuksen.
  • Käytä lyijykynää tai kuulakärkikynää ja merkitse kohta, jossa paperisiivu muodostaa kokonaisen ympyrän ja loppupää ylittää alkupään.
Mittaa

Vaihe 3: Mittaa


Mittaa viivoittimella paperinpalan reunasta merkittyyn viivaan asti ja muista pyöristää mittaustulos lähimpään millimetriin. Tämä on sormesi ympärysmitta. Kirjoita tulos muistiin erilliselle paperinpalalle.
Sormuksen koko-opas

Vaihe 4: Sormuksen koko-opas


Nyt kun olet selvittänyt sormesi mitat, on aika etsiä sopiva sormuskoko! Katso ohjeet sormusten koko-oppaastamme tai sormuksen kokolaskimesta alta selvittääksesi mittaa vastaavan koon!

Vinkki: Jos mittaustuloksesi on kahden koon väliltä, valitse suurempi koko.
Sormuksen koko-opas
Sisäkehä (mm) Koko
44.2 14
45.5 14.5
46.8 15
48 15.5
49.3 15.75
50.6 16
52 16.5
53.1 17
54.4 17.25
55.7 17.5
57 18
58.3 18.5
59.5 19
60.8 19.5
62.1 20
63.4 20.25
64.6 20.75
65.9 21
67.2 21.75
68.5 22
Tally Moran
Kirjoittajana

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.


Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.