TÄYDELLINEN ÄITIENPÄIVÄLAHJA – YKSILÖLLISET KORUT

Täydellinen äitienpäivälahja
Onko parempaa tapaa näyttää, että välität äidistäsi kuin persoonalliset korut? Ainutlaatuiset räätälöidyt korut ovat täydellinen äitienpäivälahja; sellainen, jota hän tulee arvostamaan vielä vuosienkin päästä. Äideille suunnattu kokoelmamme sisältää mahtavia lahjaideoita, joihin äitisi tulee varmasti ihastumaan!
Nimikoru 18k Kultauksella

Nimikorut

Nimikorut saavat äidit ihastumaan, ja niitä on helppo tilata rakkaille, sillä sinun tulee tietää vain nimi, jonka haluat koruun. Ketjun pituus ei ole suurikaan ongelma, sillä keskimääräinen naisten korun ketju on n. 40 cm, tai voit valita myös 45 cm ketjun, jos haluat kaulakorun roikkuvan hieman alempana. Katso ketjujen pituusoppaastamme lisätietoja. Meillä on tarjolla myös valtava määrä erilaisia kaulakoruja, jotka voidaan personoida millä tahansa kaiverruksella.

Hopeinen Lapsiriipus

Kaulakoru kaiverruksella

Kaulakoru kaiverruksella on erittäin hyvä kaulakorulahja äidille äitienpäiväksi. Korumme ovat mahtavia niiden henkilökohtaisen aspektin vuoksi; ne eivät ole vain tavallisia koruja. Toinen suosikkituotteistamme on Hopeinen lapsiriipus, joka on ihastuttava, sillä siihen voi lisätä ja kaivertaa kaikkien hänen rakkaittensa nimet suloisiin pieniin lapsiriipuksiin. Äidit rakastavat koruja, joissa näkyy heidän perheensä, erityisesti, kun jokaisessa lapsiriipuksessa on yksilöllinen käänne. Kaulakoru nimikirjaimilla ja sydänkuviolla on myös suloinen koru, jota äitisi arvostaa varmasti.

Elegantti Sukupuuriipus Syntymäkivillä

Elämänpuu korut

Lähiaikoina elämänpuu kaulakorut ovat kasvattaneet suosiotaan äitien keskuudessa ympäri maailmaa. Näissä kauniissa kaulakoruissa on perheenjäsenten nimet kaiverrettuna sekä puu, joka kuvastaa perheiden vahvaa yhdistävää sidettä. Jos etsit lahjaa äidille, jolla on monta lasta, tämä saa hänet varmasti itkemään ilosta. Monet sukupuukaulakoruistamme voidaan jopa personoida syntymäkivillä, jotka kuvastavat kunkin lapsen syntymäkuukautta.

Äitien kuukausikivikaulakoru

Muunlaiset yksilölliset korut

Etsitkö erilaisia koruja, kuten kirjain kaulakoru tai upea syntymäkivi koru? Äiti nauttii sitä, että olet miettinyt näitä yksilöllisiä lahjoja tarkasti! Voit myös valita laajasta valikoimastamme sydänkorut, jotka voidaan tilata syntymäkivillä tai ilman ja hopeisena, kullattuna tai jopa kultaisena! Jos olet timanttien ystävä, voit jopa haluta lisätä sellaisen tehdäksesi lahjasta vielä erityisemmän.

Kerrostettava nimisormus syntymäkivellä

Nimisormukset

Toinen ainutlaatuinen vaihtoehto on antaa äidille kaiverrus sormukseen. Sormus on klassinen lahja – yksinkertainen mutta silti niin erityinen. Jos tiedät vaimosi tai äitisi sormuskoon, tulet ilahtumaan, kun hän pujottaa tämän erityisen lahjan sormeensa ja näet hymyn nousevan hänen kasvoilleen. Sormuksen koon muuttaminen on myös ilmaista, joten jos sormuksen koon arvaaminen menee hieman pieleen, voimme korjata asian.

Ääretön-rannekoru kultauksella

Räätälöity juuri sinulle

Kaikki korumme tehdään täysin tilauksesta, joten ne ovat täydellisiä yksilöllisiä lahjoja äideille ja isoäidille. Tutustu äideille suunnattuun kokoelmaamme löytääksesi muitakin koruja, joita äiti tulee rakastamaan! Äläkä unohda tilata lahjoja ajoissa äitienpäiväksi. Tarjoamme aina ilmaisen ja turvallisen toimituksen, joten tee siitä tänä vuonna henkilökohtaista Nimikoruni-lahjalla! Iloista äitienpäivää!

Tally Moran
Kirjoittajana

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.


Sivuston tekijänoikeudet © 2019 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.