Olemme tässä yhdessä: Verkkokauppamme on avoinna normaalisti. Lue lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

MILLÄ OSTAT AINA TURVALLISESTI

Free Shipping Service TOIMITUSTIEDOT

Lue lisää ›

Tämä on perustoimituksemme kaikille tuotteillemme.

Täältä löydät kokonaisuudessaan toimitusehtomme.

Premium Customer Service PALAUTUSPALVELU
Premium-asiakaspalveluumme kuuluvat luonnollisesti
tuotteiden mahdolliset palautukset ja vaihdot. Haluamme varmistaa, että huippulaadukkaat räätälöidyt korumme ovat juuri sellaisia kuin asiakkaamme toivovat.
Lue lisää ›

Käyttämättömillä tuotteilla on 100 päivän palautusoikeus. Palautettuihin maksuihin ei sisällytetä asiakkaan omia toimituskuluja. Koska tuotteemme ovat henkilökohtaisesti räätälöityjä, ja täten mittatilaustyönä tehtyjä, palautetuista tuotteista veloitamme 30% tuotteen hinnasta.

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteiden palautuksesta.

TURVALLINEN MAKSUYMPÄRISTÖ
Suorita maksusi ilman huolta!
Lue lisää ›

Maksujärjestelmässämme on 128-bittinen turvasalaus ja suojatut palvelimet.
Hyväksymme maksutavaksi yleisimmät luottokortit, tilisiirrot, sekä verkkopankkien tai PayPalin kautta tehdyt maksut. Voit myös maksaa Klarnalla.
Emme läpikäy tai säilö järjestelmäämme luottokorttitietojasi, emmekä koskaan luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle.

Warranty TAKUU
Sen epätodennäköisen tilanteen varalta, että vastaanotat meiltä väärän tai vahingoittuneen tuotteen, tai jos korusi ei kestä normaalikäyttöä, tuotteillamme on valmistajan takuu.
Lue lisää ›

Siinä harvinaisessa tilanteessa, että vastaanotat meiltä väärän tai vahingoittuneen tuotteen, tai jos korusi ei syystä tai toisesta kestä normaalikäyttöä, joko korjaamme tai vaihdamme sen ilmaiseksi. Voimme myös lähettää sinulle palautetun tuotteen hinnan kuittia vastaan.
Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kaikki tuotteemme sisältävät automaattisesti 6kk rajoitetun takuun.

Takuutiedot kultakoruille

Privacy SÄÄNNÖT JA EHDOT
Yksityisyytesi kunnioittaminen ja suojaaminen on meille ehdottoman tärkeää.
Lue lisää ›

Emme luovuta, vuokraa, myy, tai muutenkaan välitä tietojasi kolmannelle osapuolelle

Ostaessasi Nimikoruni - sivustoltamme, hyväksyt sellaisenaan seuraavat säännöt ja ehdot.

Review TIETOA MEISTÄ
Olemme omistautuneet tarjoamaan huippulaadukkaita tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla, sekä poikkeuksetta moitteetonta asiakaspalvelua.
Sitoudumme ensiluokkaisen palvelun tarjoamiseen turvallisessa verkkoympäristössä.
Lue lisää ›

Ensikertalainen Nimikoruni -sivustolla?
Tutustu asiakkaidemme palautteisiin ja lue itse, miksi juuri me olemme oikea paikka etsiä oman makusi mukaan räätälöityjä koruja.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.