10 syytä, miksi äiti on paras

10 syytä, miksi äiti on paras

Äitienpäivä on ihan nurkan takana! On aika alkaa miettimään, kuinka äitejämme tulisi juhlia. He todella ovat uskomattomia, eikö vain? He siivoavat jälkemme ollessamme kipeänä, eivätkä koskaan itse pidä sairaslomaa äiteydestä. He nauravat aina vitseillemme, olivatpa ne kuinka surkeita (ja joskus ne ovat todella huonoja). Kun olimme nuorempia, he lauloivat omaa upeaa versiotaan Tuiki, tuiki, tähtönen -kappaleesta muistuttaen meitä samalla siitä, ettei sängyn alla ole hirviöitä. Yksilölliset korut ovat täydellinen lahja, jolla näyttää äidillesi, kuinka paljon rakastat ja arvostat häntä.
 1. Äidit ovat loistokkaita!

  Kaikki tytöt muistavat kokeilleensa äidin korkokenkiä, koska halusi käyttää tyylikkäitä kenkiä, jollaiset omista kaapeistamme nyt löytyy! Kun vartuimme hieman, äitimme yrittivät ostaa meille viimeisimpien trendien mukaisia vaatteita, ja vaikka emme pitäneet siitä kovasti, ajatus oli kaikkein tärkein. Samalla kuitenkin ehkä toivoimme, että hän säilytti kuitin! Myös äidit yrittävät aina näyttää hyvältä, emmekä tietenkään koskaan ymmärtäneet, etteivät he tahallaan nolanneet meitä valitsemalla vaatteita, jotka eivät välttämättä olleet ihan meidän tyylisiä. Miksi et kiittäisi häntä varustamalla hänen vaatekaappiaan ekstraerityisellä yksilöllisellä äitien kaulakorulla täydentääksesi hänen suosikkiasusteitaan?

 2. Jokainen äiti on supernainen!

  Suunnitellessaan häitäsi tai syntymäpäiviäsi äitisi pesi samalla pyykkiä, puhui puhelimessa, siivosi taloa ja katseli suosikki-TV-sarjaansa, täydentäen samalla kauppalistaa mielessään. Mitä ikinä tarvitsitkaan, äitisi auttoi siinä välittömästi – ja jos pyydät häneltä apua, hän jatkaa auttamistasi, vaikka olet jo muuttanut pois kotoa.

 3. Äiti tekee parhaita suklaahippukeksejä

  Ylimääräinen ainesosa? Sitä sanotaan rakkaudeksi – se tekee kekseistä rutkasti maukkaampia. Jos olet tarpeeksi onnekas, saatat päästä nuolemaan kulhon. Makeista suklaahipuista puheenollen, miksi et hemmottelisi äitiäsi sydänkaulakorulla. Se on kiva tapa kiittää kaikesta huolenpidosta, jota hän on vuosien varrella sinulle antanut.

 4. Kun sinuun sattuu, äitisi on paikalla

  Äidit ovat aina valmiina parantamaan sydänsuruja, pussaamaan haavoja ja paikkaamaan pieniä viiltoja ja naarmuja. Olitpa sitten 5-, 12-, 26- tai 32-vuotias, äitisi saa olosi paremmaksi.

 5. Äidit ruokkivat meitä aina, iästä riippumatta

  Kun tulet koulusta kotiin viikonlopuksi tai käyt pikavisiitillä, äiti rakastaa antaa sinulle lempiruokiasi! Sinun on paras olla nälkäinen, sillä hän nauttii, kun sinä nautit hänen tekemistään aterioista.

 6. Äidit antavat sinulle ilmaista varastotilaa

  Äidit antavat säilyttää ylimääräistä “roinaa” kotonaan. Hän säilyttää mielellään puolestasi nämä vaatteet, korut ja erilaiset härpäkkeet, joita et halua ottaa mukaasi muttet myöskään hävittää. Hän saattaa tietysti aika ajoin vitsikkäästi kysellä, milloin haet tavarasi pois! Hemmottele häntä kuvakoruilla äläkä ihmettele, jos hän säilyttää lapsuusaikojesi makuuhuoneen ennallaan vierailujasi varten.

 7. Äidit ovat aina valmiina kuuntelemaan

  Kukaan ei kuuntele paremmin valitustasi kuin äitisi! Olipa kyseessä poikaystäväsi antama huono syntymäpäivälahja, surkeat arvosanat todistuksessa tai se, ettet saanut ylennystä töissä, hän kuuntelee aina ja antaa sinulle neuvoja, mitä tehdä seuraavaksi.

 8. Äidit saavat pyykit tuoksumaan upealta!

  Miten he tekevät sen? Sitä emme saa koskaan tietää – mutta jos et halua pestä pyykkiä ollessasi koulussa, voit aina viedä ne kotiin äidin luo. Hän saattaa valittaa asiasta, mutta oikeasti hän on iloinen saadessaan tekosyyn nähdä sinua.

 9. Äidillesi olet aina kaunis

  Saatat huolehtia ulkonäöstäsi, mutta äiti rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet. Hän on tietenkin aina rehellinen, jos jokin vaatetuksessasi ei ole erityisen hyvännäköistä tai jos uusi hiusvärisi ei sovi sinulle.

 10. Äidit rakastavat ehdottomasti!

  Tätä parempaa syytä ei ole!

Äitisi on paras – ja kaiken sen vuoksi, mitä hän on sinun vuoksesi tehnyt (ja mitä hän tekee edelleen), hän ansaitsee hieman hemmottelua äitienpäivänä! Olipa se sitten kaunis infinity-kaulakoru tai trendikäs, kaikkiin asusteisiin sopiva yksilöllinen sormus, hän tulee varmasti arvostamaan ajatusta. Kuka tietää, ehkä sinut palkitaan vastapaistetuilla suosikkisuklaakekseilläsi!Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.