COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

MITÄ ÄÄRETÖN-MERKKI TARKOITTAA?

Mitä ääretön-merkki tarkoittaa?
Jos olet elellyt tietämättömänä viimeaikaisesta muodista ja tästä uudesta trendistä, älä huoli, tämä muodin eturintamaan viime vuosina noussut Infinity-korujen trendi ei osoita merkkiäkään hiipumisestaan. Useat ihmiset ovat lisänneet Infinity-kaulakorun tai Infinity-rannekorun mielihyvin päivittäiseen asukokonaisuuteensa. Infinity-kaulakorun taustalla oleva merkitys on itse asiassa melko kaunis – se symboloi ikuisuutta, voimaantumista ja sammumatonta rakkautta. Äärettömyyden symboli voi merkitä eri ihmisille eri asioita. Mikä tästä symbolista siis tekee aina vain yhtä suositun?
Hopeinen Kahden Nimen Infinity-Riipus

Ääretön-merkin taustaa

Vaikka ääretön-symbolin historia ulottuu aina tiibetiläisen ja intialaisen kulttuurin mystisiin alkuhämäriin, se tunnetaan parhaiten historiastaan matemaattisen ääretön-summan symbolina. Latinankielisestä sanasta infinitas (kirjaimelliselta merkitykseltään “rajattomuus”) juurensa juontavan nykymuotoisen ääretön-merkin löytäjänä pidetään matemaatikko John Wallisia, vuonna 1655. Wallis keksi termin loputtoman numeron esittämiseen, ja se oli ääretön.Ääretön ikuisen rakkauden ja voiman kuvauksena löytyy myös kelttiläisestä rististä, jonka äärettömyydestä ammentava muoto symboloi spirituaalista rakkautta. Viimeisenä anekdoottina mainittava ouroborus, joka oli osa muinaista egyptiläistä kulttuuria ja merkitsi omaa häntäänsä purevaa käärmettä, edustaa alkujen ja loppujen välistä suhdetta – yhtä ei voi olla ilman toista, mikä synnyttää ikuisen kierron.

Kullattu Kahden Nimen Infinity-Riipus

Äärettömyys tänä päivänä

Koska ääretön-merkin juuret kietoutuvat ajatukseen loputtomasta, ikuisesta ja siten rikkoutumattomasta, ei ole mikään ihme, että useat organisaatiot ovat ottaneet sen käyttöönsä valjastaen näin sen kuvauksen kaiken kestävästä pysyvästä voimasta. Näistä viimeisimpänä voidaan mainita Reese Witherspoonin yhteistyö suurbrändi Avonin kanssa Infinity-rannekorun luomiseksi menestyksekkäänä varainhankintakampanjana YK:n naisten kehitysrahaston hyväksi. Infinity-koru toimii symbolina naisten voimaantumisesta ja edistää samalla tietoisuutta naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja häirinnästä.

Pystysuora Infinity-Riipus Nimillä Ja Syntymäkivillä

Äärettömyys muodissa

Ottaen huomioon Infinity-korujen vahvan merkityksen kyseiset korut sopivat täydellisesti niin lahjaksi kuin täydennykseksi omaan kokoelmaasi. Liitä siihen oma ainutlaatuinen personointi, niin sinulla on koru, joka on paitsi tyylikäs ja ajaton, myös luotettava ikuinen muistoesine rakkaudestasi ja ihmissuhteistasi. Ääretön-merkin suosituin ikuistaminen on nähtävissä klassisessa Infinity-nimikorussa, jonka evoluutio pidemmälle ilmenee Double Infinityn, Vertical Infinityn ja jopa Infinity-sydänkaulakorun muotoiluissa.

Hopeinen Infinity-Sormus Zirkonia

Infinity-sormukset

Siinä missä sormusta itsessään voidaan pitää ikuisen rakkauden ja sitoutumisen symbolina, ääretön-muotoilun liittäminen siihen luo paljon muutakin kuin vain yhden korun muiden joukossa; sen myötä rakentuu jotain, jonka taustalla on tarina ja jota voidaan vaalia ikuisesti. Infinity-sormukset voidaan suunnitella varustettavaksi nimellä tai syntymäkivillä yksilöllisen ilmeen räätälöimiseksi. Niihin voidaan upottaa kuutiomainen zirkonia säteilemään lisäkimallusta tai liittää kaksinkertainen ääretön-merkki, joka on tullut tunnetuksi suositusta Revenge-tv-sarjasta, luomaan ainutlaatuinen muotoilu, jolla on vieläkin syvempi merkitys.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.