COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Kuinka mitata rannekorun koko?

Saadaksesi ranteesi täsmällisen koon selville valittavissasi on ainakin kaksi hyväksi todettua tapaa.

Bracelet size guide TAI how to measure bracelet size

Molemmissa niistä suosittelemme mittauskohdan olemaan heti ranneluun alla, missä rannekoru yleensä lepää. Ensimmäinen vaihtoehto on mitata ranteesi ympärysmitta suoraan mittanauhalla,

JA

toinen on kiertää kapeahko paperisuikale ranteesi ympärille. Merkitse kynällä kohta jossa "ympyrä" sulkeutuu, ja mittaa viivottimella ranteesi ympäri tarvitun suikaleen pituus.

Kuinka päättää rannekorun ketjun pituus?

Jokaiselta tuotesivulta löydät riipuksen leveyden, ja sille tarjolla olevat ketjujen pituudet.

Mikäli juuri haluamaasi ketjun mittaa ei ole valittavissa, valitse seuraava (suurempi) koko.


Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.