Tapoja käyttää kirjainkoruja

Stailaa ne! Tapoja käyttää kirjainkoruja

Lukuisat ihmiset käyttävät suosittuja tyylejä, jotka muistuttavat kaikki toisiaan, mutta nimikorut saavat erottamaan tyylit toisistaan. Me Nimikoruni.com tarjoamme monia ainutlaatuisia koruja – silti kirjainkaulakorut ovat suosikkeja. Ihmiset rakastavat näitä kauniita sormuksia, rannekoruja ja kaulakoruja niiden yksinkertaisuuden ja monipuolisuuden ansiosta sekä siksi, että ne toimivat keskustelunaloittajana. Toivottavasti nautit näistä stailausvinkeistä ja vinkeistä, miten personoituja kirjainkoruja kannattaa käyttää.

Kokeile käyttää omia nimikirjaimiasi

Kun puhutaan personoiduista koruista, nimikirjaimet ovat kestosuosikki! Oman etu- tai sukunimen ensimmäisen kirjaimen käyttäminen on upea tapa juhlistaa tärkeää saavutusta, rohkaista itseään tai muistuttaa itseään tavoitteissa pysymisestä. Kirjain timantti kaulakoru tarjoaa klassista tyyliä, josta voit olla ylpeä.

Käytä kumppanisi nimikirjaimia

Yksi kuumimmista tavoista on laittaa kaulaan kirjain kaulakorut. Chloe Grace Moretzin ja Taylor Swiftin tapaan voit näyttää tunteesi kumppaniasi kohtaan käyttämällä heidän nimikirjaimiaan. Kirjain rannekoru näyttää ihastuttavalta yhdistettynä muihin rannekoruihin. Kokeile käyttää sitä toisen rannekorun kanssa suurempaa merkitystä varten tai valitse tyyli, joka yhdistää erilaisia elementtejä, kuten ääretön-symboleita ja sydämiä.

Juhlista perhettä lasten nimikirjainten avulla

Ei ole suloisempaa tapaa pitää rakkaimpia lähellään kuin käyttää jotakin, joka muistuttaa sinua heistä aina asustetta katsoessasi. Nimikirjain sormus sopii täydellisesti lastesi, lastenlastesi, sisarentytärtesi tai sisarenpoikiesi juhlistamiseen. Niitä on helppo käyttää yksinään tai useita kerralla ja niitä on saatavilla useissa eri tyyleissä, jotka sopivat ainutlaatuiseen makuusi. Piditpä eniten kuukausikivistä, monogrammeista tai erilaisten elementtien yhdistelmistä, tulet pitämään näistä merkityksellisistä sormuksista.

Pinottavat ja kerroksittaiset korut

Sirot korut näyttävät upealta yksinään, mutta ne näyttävät entistä tyylikkäämmiltä kerroksittain. Valitse eripituisia ja jopa erivärisiä koruja lisätäksesi jokapäiväiseen tyyliisi uusia ulottuvuuksia.

Mitkä kirjainkaulakorut ovat suosikkejasi? Kuulisimme sen mielellämme kommenteissa!Sivuston tekijänoikeudet © 2019 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.