COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Ketjuvalikoima

Ketjut ovat olleet tärkeä osa korua aina siitä asti, kun ihminen on osannut työstää metallista koristeellisia riipuksia kaulassa, ranteessa tai nilkassa pidettäviksi.
Koruteollisuuden kehittyessä, ja korujen käytön tullessa yhä vain suositummaksi, syntyi monia erilaisia ketjutyylejä.
Monet ketjutyylit ovat ajan saatossa nousseet muita suosituimmiksi, ja tässä niistä muutamia.

VENETSIA-KETJU

Venetsia-ketju rakentuu pienistä neliönmuotoisista lenkeistä, jotka linkitetään toisiinsa yhtenäiseksi ja tasaiseksi ketjuksi. Monipuolisuutensa ja kestävyytensä ansiosta Venetsia-ketju on klassinen valinta ja yksi maailman myydyimmistä ketjutyyleistä.

 • Sterlinghopeinen
  Venetsia-ketju
 • 18k Kullattu hopeinen
  Venetsia-ketju
 • 14k Kultainen
  Venetsia-ketju
 • 14k Valkokultainen
  Venetsia-ketju

KUULAKETJU

Kuulaketju, rakentuu pienistä kuulista, jotka on yhdistetty toisiinsa yksittäisillä, lyhyillä ketjun pätkillä. Pätkien pituus, eli kuulien välimatka toisistaan, vaihtelee eri kuulaketjumalleissa tiiviistä harvaan.

 • Sterlinghopeinen
  Kuulaketju
 • 18k Kullattu Hopeinen
  Kuulaketju

FIGARO-KETJU

Figaro-ketju rakentuu pienistä pyöreistä, sekä suuremmista, lähes suorakaiteen mallisista, lenkeistä. Lenkkien vaihteleva järjestys luo ketjulle moniulotteisen ja elegantin ulkomuodon.
Vaikka Figaro-ketjuja käyttävät sekä naiset että miehet, erona on ketjun raskaus. Naisten käyttämät ketjut ovat yleensä sirompia ja kevyempiä kuin miesten massiiviset Figaro-ketjut.

 • Sterlinghopeinen
  Figaro-ketju
 • 18k Kullattu Hopeinen
  Figaro-ketju

ANKKURIKETJUn

Ankkuriketju rakentuu symmetrisistä lenkeistä linkitettyinä toisiinsa ketjuksi.
Vankan rakenteensa johdosta ankkuriketju on mainio valinta riipuksen pariksi, mutta yksinkertaisen kauneutensa vuoksi se on kaunis koru myös ilman.

 • Sterlinghopeinen
  Ankkuriketju
 • 18k Kullattu Hopeinen
  Ankkuriketju

KIERREKETJU

Kierreketju, on yksi ajattomista ketjusuosikeista. Se rakentuu ovaaleista linkeistä, jotka tiiviisti yhdistettynä luovat ketjun, joka muistuttaa mutkittelevaa köyttä.
Kierreketjun punottu ulkomuoto saa sen näyttämään kalliilta ja ylelliseltä.

 • 14k Keltakultainen
  Kierreketju
 • 14k Valkokultainen
  Kierreketju


Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.