Yli
4.6 miljoonaa
ystävää
LIITY MUKAAN

Nimikoruni asiaskaspalautteet

Kaunis ja siro koru. Teksti on kauniilla fontilla ja selkeä. Annoin kaasoilleni tällaiset heidän omilla nimillään ja hääpäivällämme varustettuna.
Iida I. – Kouvola, Suomi, 2017
Todella kaunis fontti ja sen vuoksi oikein ihana lahja naisille. Erittäin hienoja koruja useat ellei kaikki.
Maria B. - Uurainen, Suomi, 2017
Yksilöllinen, kaunis ja laadukas koru. Hinta-laatu suhde kohdallaan.
Piia H. - Savonlinna, Suomi, 2017
Kaunis koru, joka toimitettiin aikataulun mukaisesti. Tilauksen käsittelyä pystyi seuraamaan netissä, mikä oli mukavaa. Ei mitään valittamista tuotteesta tai toimituksesta.
Miska K. - Seinäjoki, Suomi, 2016
Juuri sellainen mitä toivoin. Pystyivät vielä joustamaan, kun koruni tekstini oli pitkä.
Jennimari K. - Kangasala, Suomi, 2016
Kaunis, selkeä ja laadukas koru. Olen erittäin tyytyväinen, tuote vastaa odotuksiani. Valittaessa korun tyyliä oli mieluista saada kokeilla, miltä oma nimi näyttää tietyssä mallissa!
Kati H. - Lappeenranta, Suomi, 2016
Helppoa ja nopeaa! Kaikki toimi hyvin!
Minna V. -Vaasa, Suomi, 2016
Uskomattoman helppoa, nopea toimitus ja ihana tuote.
Merja L. -Nummela, Suomi, 2016
Olen tyytyväinen saamiini tuotteisiin ja asioin uudelleenkin.
Jaana P. -Hyvinkää, Suomi, 2016
Katotaan kuinka kauan kullattu koru kestää hyvänä, mutta oli tyttärelle ilmeisen mieluinen lahja uuden kouluvuoden alkuun.
Riitta V. - Seinäjoki, Suomi, 2016
Hienoja hopeakoruja ja tosi kauniita malleja! Lisäpisteet monista värivaihtoehdoista Swarovskin kiville.
Tiia N. - Turku, Suomi, 2016
Molemmilla tytöillä ja siskonlikalla on kaikilla erikoiset nimet joita ei ikinä löydy avaimenperistä, mukeista, tai muustakaan valmiista jutuista. Vihdoin serkukset sai jotain omilla nimillään, ja voi sitä hymyn määrää!
Kaisa H. - Helsinki, Suomi, 2016
Vihdoinkin jotain, mikä tekee meidän miesten lahjaostoksista helpompaa. Kaikki toimi, eikä tarvinu kärvistellä kaupan jonossa eikä ryysiksissä. Lopputulos? Niinkun ne sanoo, happy wife happy life.
Mika H. - Espoo, Suomi, 2016
Sain juuri käsiini kolmannen tilauksen, eikä tuottanu pettymystä tälläkään kertaa! Palvelu pelaa, eikä korujen saamisessakaan mee kauaa. Alan jo miettimään joululahjoja, jos vaikka uskaltais miehellekin tilata jotain.
Kikka A. - Oulu, Suomi, 2015
Epäilytti vähän tilata netistä rannekorua, kun yleensä kaikki on niin isoja omaan käteen. Päätin kuitenkin kokeilla, ja onneksi niin. Ohjeet korun mittaukseen toimi, ja niin kaikki muukin. Suosittelen.
Ninni L. - Lappeentanta, Suomi, 2015
Pelastus!! Edelliset lahjasuunnitelmat meni pieleen, ja meinas tulla paniikki kun bestiksen synttärit lähesty. Onneks löysin tän sivuston, ja tilasin superihanan kaulakorun. Sain vielä lupauksen, et tilaus tehdään kiireellisenä jotta se ehtis ajoissa, ja todellakaan ei menny kauaa! Kiitos!!!!
Susanna K. - Vantaa, Suomi, 2015Visa MasterCard Amex Klarna Tilisiirrot PagamentoOn-Line PayPal Paypal.com Inc.:in luottokorttimaksut käsitellään 2048-bittisen SSL turvasalauksen ja suojattujen palvelimien kautta turvallisten verkkomaksujen takaamiseksi.
Sivuston tekijänoikeudet (© 2017) kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.