Käyttäjälähtöisen sisällön säännöt ja ehdot

Antamalla Nimikoruni.com:lle suostumuksesi käyttää tuottamaasi sisältöä, hyväksyt seuraavat säännöt ja ehdot:
Myönnät sivulle Nimikoruni.com ja siihen kuuluville vastaaville brändisivuille (kollektiivisesti Nimikoruni verkkosivuille) kattavan, jatkuvan, tekijänoikeusmaksuttoman ja täysin korvauksettoman lisenssin käyttää ja levittää vapaaehtoisesti Nimikoruni.com käyttöön luovuttamaasi tai hyväksymääsi sisältöä, kuin myös nimeäsi tai esiintymistäsi sisällössä (mikäli sovellettavissa), yhteyttä henkilöllisyyteesi tai siihen viittaavaan sisältöön (kollektiivisesti Hyväksymäsi Sisältö). Hyväksymääsi sisältöä tai sen osia voidaan käyttää ja levittää millä tahansa Nimikoruni verkkosivujen mediakanavilla (sisältäen, mutta ei rajoitettuna seuraaviin: www-sivut, mobiilisivut, YouTube, ym.) ja Nimikoruni verkkosivujen mainoskanavilla (sisältäen, mutta ei rajoitettuna seuraaviin: Facebook, Instagram, Google, Pinterest, uutiskirjeet, printtimateriaali, lehtijulkaisut, ym.) Hyväksymääsi sisältöä tai sen osia voidaan käyttää rajoittamattomia kertoja maailmanlaajuisesti.
Ymmärrät, ja hyväksyt, että et ole oikeutettu osalliseksi mihinkään tuottoon mitä Nimikoruni sivut saattavat kerryttää tai tienata käyttämällä Hyväksymääsi sisältöä. Nimikoruni- sivuilla on oikeus muokata sisältöä vapaasti, ja oikeus suurentaa, pienentää tai muokata Hyväksymäsi sisällön kokoa. Luovut oikeudestasi tarkastaa ja hyväksyttää Hyväksymääsi sisältöä jota Nimikoruni.com sivuilla käytetään tai jaetaan.
Pystyt todentamaan ja takaamaan, että Hyväksymäsi sisältö on alkuperäisesti omaa työtäsi, ja että olet luovuttanut kaikki tarvittavat oikeudet, vapaudet ja luvat Nimikoruni.com sivujen käyttöön Hyväksymäsi sisällön esittämiseen ja jakamiseen. Hyväksyt, voit todentaa ja takaat, että olet luovuttanut oikeuden sisältösi käyttöön, ja takaat mahdollisten toisten materiaalissa esiintyvien osapuolten tai heidän vanhempiensa/huoltajiensa hyväksyneen ja antaneen luvan sisällön käyttöön (mikäli sovellettavissa). Olet täydessä vastuussa Hyväksymästäsi sisällöstä. Hyväksyt, ja ymmärrät olla jakamatta tai antamatta lupaa loukkaavan, halventavan, herjaavan, siveettömän, pornografisen, uhkaavan tai laittoman sisällön käyttöön.

Hyväksymäsi sisällön tallentaminen


Nimikoruni.com sivuille luovuttamasi Hyväksymäsi sisältö ei tulisi koskaan olla ainoa olemassa oleva kopio sisällöstä. Sinun tulisi säilyttää oma kopio sisällöstäsi, jotta et menettäisi materiaaliasi mikäli Nimikoruni.com sivujen kopio sisällöstä katoaa. Sinun ei koskaan tule sisällyttää luottamuksellista tietoa Hyväksymääsi sisältöön.

Vastuuvapaus, vaatimuksista luopuminen & suojaustakuu


Hyväksyt, että Nimikoruni verkkosivut nojaavat edellä mainittuihin sääntöihin ja ehtoihin, ja luovutat oikeuden esittää minkäänlaisia vaatimuksia mitään sopimusta koskevaa osapuolta vastaan. Suostut suojaamaan, puolustamaan ja olemaan vahingoittamatta Nimikoruni verkkosivuja kaikilta vaatimuksilta jotka saattavat syntyä Hyväksymäsi sisällön (USG) käytöstä ja jakamisesta

Vastuuvapaus, vaatimuksista luopuminen & suojaustakuu


Nimikoruni- sivut pidättää oikeuden julkaista tietoja jotka katsoo tarpeelliseksi liittää mukaan lain, säädösten tai valtiollisen vaatimuksen täyttämiseksi, kuin myös oikeuden kieltäytyä jakamasta sisältöä, tai poistamasta jakamaansa tietoa tai materiaalia kokonaisuudessaan, tai sen osia.
Pidätämme oikeuden muuttaa sääntöjä ja ehtoja milloin tahansa, ja hyväksymällä ehdot suostut noudattamaan Käyttäjälähtöisen sisällön sääntöjen ja ehtojen viimeisintä versiota joka kerta kun katsot ja luovutat sisältöä Nimikoruni verkkosivujen käyttöön.
Sinun ei tule lähettää meille hyväksyntääsi sisältösi käyttöön, mikäli et hyväksy ja sitoudu noudattamaan kaikkia sääntöjä ja ehtoja.

Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.