COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Rannerengas – kuinka sen koko mitataan?

rannekkeen koko-opas
Shoppaillessasi verkossa on tärkeää selvittää rannerengas koko ennen täydellistä ostosta. Nimikoruni-tiimin helposti kotona seurattavat vaiheet auttavat sinua löytämään täydellisen koon!


Arvioitu aika: kaksi minuuttia

Järjestä tarvittavat työkalut etukäteen:
Sakset
Viivoitin
Paperinpala
Kynä
Valmistelut

Vaihe 1: Valmistelut


Valmistele välineet, jotka tarvitset rannerengas koon mittaamiseen etukäteen: viivoitin, paperinpala ja kynä.
  • Leikkaa ohut suikale paperista – tätä käytetään kätesi mittaamiseen.
  • Säilytä loppuosa paperista, jotta voit kirjata tulokset ylös.
Kiedo paperi

Vaihe 2: Kiedo paperi


  • Pidä kättäsi niin pienenä kuin mahdollista, kuin olisit laittamassa siihen rannerengasta.
  • Pidä kaikki sormesi yhdessä siten, että peukalosi ja pikkusormesi koskettavat toisiaan. Kiedo paperinpala kohtaan, jossa kätesi on leveimmillään.
  • Muista vetää paperi tiukalle ihoasi vasten. Rannerengas koko määritetään kätesi, ei ranteesi perusteella!
Mittaa

Vaihe 3: Mittaa


Merkitse paperi kynällä. Mittaa viivoittimella paperin reunasta merkittyyn viivaan asti; tämä mitta on kätesi ympärysmitta. Varmista, ettei paperi ole kiedottu liian tiukalle, jotta koru tuntuu mukavalta kädessä.
Kokotaulukko

Vaihe 4: : Kokotaulukko


Seuraava kokotaulukko auttaa määrittämään kätesi halkaisijan ympärysmitan perusteella. Kun halkaisija on löytynyt, valitse rannerengas, joka on halkaisijaltaan vähintään n. 6,4 mm suurempi kuin kätesi.

Jos mitattu koko asettuu kahden koon välille, suosittelemme valitsemaan suuremman koon.

Katso kokotaulukko alla selvittääksesi rannerengaskokosi:
Rannerengas kokotaulukko
Rannerengas koko Rannerengas kehällä (mm)
S/M 57
M/L 64
Tally Moran
Kirjoittajana

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.