COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

5 täydellistä lahjaa uudelle äidille

5 täydellistä lahjaa uudelle äidille
Hänen ensimmäinen äitienpäivä tulee olemaan ikimuistoinen. Juhlista sitä merkityksellisellä lahjalla, jota hän tulee vaalimaan, tai hemmottele häntä erityisillä lahjoilla, joilla hän selviää haasteista, jotka hän kohtaa ensimmäistä kertaa. Tässä on viisi täydellistä, todella merkityksellistä uuden äidin lahjaa.
Yksittäiset Kullatut Vauvan Jalanjäljet Syntymäkivellä

Yksilölliset muistoesineet, jotka juhlistavat äitiä ja lasta

Sentimentaalinen kaulakoru äidille, syntymäkivillä tai ilman, on erinomainen lahja kelle tahansa äidille. Se on myös erityisen merkityksellinen ensikertalaiselle. Valitse sterling-hopeinen tai kultainen koru hänen tyylinsä täydentämiseksi. Useimpia koruja saa ruusukultaisena, ja joitain myös valkokultaisena. Valitse muoto, josta hän pitää; suloiset vauvan jalat, tunteikkaat sydämet ja lapsiriipus ovat suosittuja. Entäpä laattakoru tai rannerengas riipuksilla? Nämä ovat todella hauskoja, sekä trendikkäitä!

3D-palkkikaulakoru kaiverruksella

Kylpylähoidot tai kylpylälahja

Kannettuaan vauvaa yhdeksän kuukautta, kestäen useita unettomia öitä ja hoitaen kaikki kotityöt, joita vastasyntyneen äitinä oleminen teettää, äiti ansaitsee melkoisesti hemmottelua! Voit olla se, joka hemmottelee häntä. Anna hänelle lahjakortti kylpylään, jossa on saatavilla hierontoja, pedi- ja manikyyrejä sekä hänen suosikkikauneushoitojaan; tällä tavoin hän voi valita, mistä hän haluaa nauttia ja järjestää niille aikaa. Tarjoudu hoitamaan lasta sillä välin, kun hän nauttii omasta ajastaan!

Kietoutuvat renkaat kaulakoru

Jotakin säihkyvää, juuri hänelle

Äidin ja lapsen välistä sidettä on mahtavaa juhlistaa, kuten myös uutta äitiä. Lahjaksi sopii kirjain kaulakoru tai vaikka rannekorut kaiverruksella. Myös korvakorut tai äiti sormukset syntymäkivillä ovat hyvä valinta. Autoitpa häntä kohtaamaan äiteyden haasteet, ikuistamaan erityiset hetket tai hemmottelitpa häntä jollakin tyylikkäällä tai herkullisella, nämä lahjat tekevät kenestä tahansa uudesta äidistä onnellisen!

Ääretön-rannekoru

Erityiset lahjat

Uudet äidit viettävät usein liian vähän aikaa ajatellen omaa parastaan, ja usein lahjat keskittyvät pääasiassa pienokaiseen. Mikset hemmottelisi häntä joillain hänen lempiasioillaan? Tässä muutamia ideoita, joilla pääset alkuun: Netflix- tai Hulu-tilaus – molempiin on saatavilla lahjakortteja. Jos hän on Amazon Primen tilaaja, saatat haluta maksaa tämän hänen puolestaan. Lempiruoat – ravintola-annoksista karamelleihin, vaihtoehdot ovat rajattomat! Lisäbonuksena herkkuja pullollaan oleva lahjakori on täydellinen ”paketti” esimerkiksi lahjakortin lisukkeeksi.

Kerrostettava nimisormus syntymäkivellä

Ammattilaisen ottamat kuvat!

Äidit ottavat paljon kuvia pienokaisistaan, ja ne ovat aina upeita. Miten olisi jotain ekstraerityistä vauvakuvauksen muodossa? Kokeneet valokuvaajat voivat usein matkustaa paikalle, jotta äidin ei tarvitse varustella vauvaa erityistä matkaa varten. Mikä parasta, sekä äiti että isä voivat molemmat osallistua tähän kuvaukseen; yksiä suloisimmista näkemistämme kuvista ovat sellaisia, jotka ikuistavat uusien vanhempien ja heidän pienokaisensa välisen erityisen siteen.

Tally Moran
Kirjoittajana

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.


Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.