4 täydellistä ensimmäistä äitienpäivälahjaa

4 täydellistä ensimmäistä äitienpäivälahjaa

Hänen ensimmäinen äitienpäivä on päivä, jonka hän tulee aina muistamaan. Juhlista sitä merkityksellisellä lahjalla, jota hän tulee vaalimaan, tai hemmottele häntä erityisillä herkuilla, jotka auttavat häntä päihittämään haasteet, jotka hän kohtaa ensimmäistä kertaa. Tässä viisi täydellistä ensimmäistä äitienpäivälahjaa, jotka tulevat merkitsemään hänelle paljon.
 1. Yksilölliset muistoesineet äidin ja vauvan juhlistamiseen

  Tunteellinen kaulakoru äidille, joko kuukausikivillä tai ilman, on loistava lahja kaikille äideille ja erityisen merkittävä tuoreelle äidille.

  1. Valitse sterling-hopeinen tai kultainen koru, joka täydentää hänen tyyliään.
  2. Valitse muoto, josta hän pitää; vauvan jalat, sydämet ja sukupuut ovat suosittuja.
  3. Harkitse riipusrannekorua.

 2. Kylpylähoidot tai kylpylälahja

  Koska äiti on kantanut lasta yhdeksän kuukautta, kärsinyt lukuisista unettomista öistä ja hoitanut vastasyntyneen äidin arkeen kuuluuvia kotitöitä, hän ansaitsee hieman hemmottelua!

  1. Anna hänelle lahjakortti kylpylään, jossa hänellä on käytettävissään hieronnat, pedikyyrit ja manikyyrit sekä hänen suosikkikauneushoitonsa; tällä tavoin hän voi valita haluamansa palvelut ja mahduttaa ne aikatauluunsa.
  2. Tarjoudu hoitamaan vauvaa sillä välin, kun hän on nauttimassa omasta ajasta!
  3. Jos kylpyläkäynnit eivät ole hänen juttunsa, harkitse antavasi lahja tai tuotteita, joilla hän voi hemmotella itseään vauvan nukkuessa. Tuoksukylpysuolat, vartalovoide tai hierontalaite voivat toimia hyvin.

 3. Jotakin kimaltelevaa, vain hänelle

  Äidin ja lapsen sidettä on upeaa juhlistaa, kuten myös tuoretta äitiä.

  1. Harkitse kirjainriipusta tai valitse yksi monesta saatavilla olevasta yksilöllisestä rannekorusta.
  2. Korvakorut tai äitien sormukset kuukausikivillä ovat myös hyviä valintoja.

 4. Erityiset lahjat

  Tuoreet äidit ajattelevat harvoin itseään, ja usein lahjat keskittyvät pääasiassa uuteen perheenjäseneen. Miksi et antaisi hänelle joitakin hänen lempiasioitaan? Tässä alkajaisiksi muutama idea:

  1. Lahjakortti, jolla voi ladata musiikkia.
  2. Netflix- tai Spotify-tilaus.
  3. Lempiruokia – ravintola-aterioista karamelleihin.Sivuston tekijänoikeudet © 2019 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.