COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni
10 täydellistä äitienpäivälahjaa isoäideille

10 täydellistä äitienpäivälahjaa isoäideille

Me Nimikorunilla tiedämme, että kukat ovat vain väliaikaisia; ja vaikkakin hyödyllisiä, keittiövälineet eivät ole kovin tunteikkaita. Äitienpäivänä tarkoitus on näyttää elämäsi tärkeille naisille rakkautesi, joten hemmottele häntä tavallisista asioista poiketen jollakin erityisellä lahjalla. Tässä on kymmenen mahtavaa äitienpäivälahjaideaa isoäideille.
 1. Yksilölliset korut

  Mitä hankkia isoäidille, jolla on jo kaikkea? Harkitse erityistä yksilöllistä korua äideille ja isoäideille tarkoitettujen yksilöllisten korujen valikoimastamme. Sieltä löytyy paljon valinnanvaraa! Joitakin suosikkejamme:

  1. Tunteelliset korut sydänkokoelmasta.
  2. Medaljongit, joiden sisällä on kimaltelevia kuukausikiviä.
  3. Rannekorut, jolla isoäiti voi juhlistaa erityistä sidettään lapsenlapsiinsa.

 2. Perhettä juhlistavat lahjat

  Äitienpäivän keskiössä on erityinen rakkaus perheenjäsentemme keskuudessa, joten mikset valitsisi lahjaa, joka juhlistaa isoäitiä ja kaikkia hänelle tärkeimpiä ihmisiä? Monet tuotteet kuuluvat tähän kategoriaan. Tässä joitakin suosikkejamme:

  1. Sukupuukorut, kuten kaulakorut tai medaljongit kuukausikivillä: Yksi suosituimmista yksilöllisistä isoäitien kaulakoruista!
  2. Isoäitisormus, jossa on lapsenlapsia juhlistavia kuukausikiviä.
  3. Kuva-albumit tai sukupuukollaasi, jossa on kuvia, jotka ikuistavat sukupolvien välisen yhteyden.
  Löydät lisää perheteemaisia lahjoja isoäitikaulakoru-valikoimastamme!

 3. Timanttikorut

  Isöäidin rakkaus on ikuista, ja niin on myös timanttikorujen! Miksi et hemmottelisi isoäitiäsi jollakin kimaltelevalla tänä vuonna? Hän yllättyy toden teolla avatessaan pienen lahjarasian ja nähdessään sisällä yksilöllisen timanttikorun! Meillä on tarjolla paljon eri tyylejä, aina timanttisista nimikaulakoruista yksinkertaisempiin vaihtoehtoihin, jotka varmasti saavat hymyn isoäidin huulille!

 4. Kuvakorut ja -avaimenperät

  Lähetä pala rakkauttasi ja muistuta häntä erityisistä hetkistä ne ikuistavalla kuvakorulla. Joitakin suosituimpia tuotteitamme:

  1. Kuvakaulakoru, jonka takana on kaiverrus.
  2. Kuvamedaljonki, jossa on kuva koko perheestä.
  3. Avaimenperä valokuvalla, jossa on hauska kuva lapsenlapsista.

 5. Kuukausikivikorut

  Kuukausikivikaulakorut ja -sormukset ovat perinteisiä syntymäpäivälahjoja, ja ne ovat fantastisia myös muiksi lahjoiksi. Niissä on hieman väriä ja runsaasti kimalletta – ne ovat yksiä suosituimpia lahjojamme isoäideille.

 6. Tee-se-itse-lahjat

  Tee-se-itse-lahjat ovat erityisen merkityksellisiä, ja isoäiti tuntee olonsa erityisen rakastetuksi, kun hankit niiden pariksi yksilöllisen äitienpäivälahjan, kuten kaulakorun tai rannekorun. Loppuuko ideat kesken? Vieraile Pinterestissä saadaksesi ripauksen inspiraatiota.

 7. äitienpäivälahjaa isoäideille
 8. Kylpylälahjat

  Useimmat isoäidit rakastavat tulla hemmotelluksi. Näytä arvostuksesi hemmottelemalla isoäitiäsi erityisellä kylpylälahjalla. Harkitse seuraavia:

  1. Hemmottelulahjakortit; hieronnat, manikyyrit ja/tai pedikyyrit.
  2. Kylpytuotteilla täytetty kori, jolla hän voi nautiskella kotona.

 9. Erityiset kokemukset

  Jos isoäidilläsi on kaikkea, mikset hankkisi erityistä kokemusta, jonka hän tulee aina muistamaan?

  1. Käykää taidegalleriassa, museossa tai historiallisessa paikassa. Viettäkää päivä tutkiskellen!
  2. Käykää maistelemassa viinejä ja naurakaa hullun lailla.
  3. Matkustakaa paikkaan, jossa hän on aina halunnut käydä. Ikuistakaa tapahtuma erityisellä muistoesineellä.

 10. Nauttikaa ikimuistoinen ateria

  Isoäiti on käyttänyt lukemattomia tunteja perheen aterioiden valmistamiseen. Hemmottele häntä vastineeksi erityisellä aterialla tänä äitienpäivänä!

  1. Lounastakaa hänen lempiravintolassa.
  2. Syökää ulkona tai syökää ja käykää esityksessä.
  3. Valmista ateria, joka sisältää isoäidin lempiruokia; ota lapset avuksi valmistamiseen ja tarjoiluun.

 11. Lahjakori

  Mikset yhdistelisi useita elementtejä luodaksesi todella ikimuistoisen yllätyslahjan isoäidille tänä äitienpäivänä? Tässä muutamia ideoita:

  1. Kuvia perheenjäsenistä.
  2. Liput elokuvaan tai konserttiin.
  3. Erityisiä herkkuja, kuten viiniä tai suklaata.

Vaikka antaisit vain yhden näistä mahtavista isoäideille tarkoitetuista äitienpäivälahjoista tai loisit erityisen paketin, joka sisältää useita asioita, ja annat sen hänelle illallisen yhteydessä, vaivannäköäsi arvostetaan varmasti – ja isoäiti tuntee olonsa erityiseksi. Onnellista äitienpäivää!Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.