COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Tutustu peridoottiin, elokuun syntymäkiveen

Tutustu peridoottiin, elokuun syntymäkiveen
Auringonpaiste on mielessämme! Peridootti tuo mieleen vesimelonin kuoret ja pistaasipähkinäjäätelön – ei siis ihme, että se edustaa elokuuta! Ehosta kesätyyliäsi Nimikorunilla ja juhlista syntymäpäivääsi kanssamme ällistyttävillä koruilla, jotka ovat vuosia kestäviä aarteita.

ELOKUUN SYNTYMÄKIVEN HISTORIA

Peridootti on harvinainen jalokivilaatuinen muunnos oliviini-nimisestä mineraalista, jota muodostuu syvällä Maan kuoressa ja jonka Havaijin tulivuoret nostavat pinnalle. Havaijissa peridootti symboloi aikoinaan Pelen kyyneliä. Pele on tulen ja tulivuorten jumalatar, joka ohjailee laavan virtausta. Peridoottia löytyy joskus harvoin myös meteoriiteista. Suurin osa maailman peridootista saadaan San Carlos Reservationista Arizonasta, Kiinasta, Afrikasta ja Pakistanista. Muinaisissa papyruksissa on mainittu, että peridootti kivi on louhittu jo 1500 eKr. Egyptin Punaisellamerellä ja että siitä kaiverrettiin talismaaneja.

”ILTASMARAGDI”

Mukautettu kolmen sydämen kaulakoru ja Kullattu pystysuora Infinity-Riipus Nimillä ja Syntymäkivillä ovat kaksi erityistä korua, jotka sopivat sopivasti äidille syntymäkuukautensa ja hänen läheistensä syntymäkuukauden juhlistamiseen. Molempiin sydänkaulakoruihin voi lisätä nimen ja jalokiven sekä upean peridootin! Peridootti on saanut nimensä ”iltasmaragdi” sen hehkusta tähtivalon tai lyhdyn alla, ja se on eittämättä säihkyvä kivi, joka vetää katseita puoleensa.

ELOKUUN SYNTYMÄKIVEN MERKITYS

Egyptin kansalliskivi peridootti tunnetaan ”auringon jalokivenä”. Peridootti tuo onnellisuutta ja iloa ja tekee elämästä positiivisemman. Sen uskotaan edistävän ystävyyssuhteita ja vapauttamaan mielen kateellisuudesta. Sen sanotaan myös suojelevan kantajaansa paholaisen katseelta. Sen väitetään avaavan, puhdistavan ja aktivoivan sydämen, mikä voi auttaa pääsemään eroon vanhoista taakoista ja kaikista huolista, pakkomielteistä ja syyllisyydentunteesta, jolloin ihminen puhdistuu ja tuntee olonsa hyvinvoivaksi. Kivi annetaan myös 16. aviovuoden juhlistamiseksi.

UPEAN RÄIKEÄ JALOKIVI

Peridootti on yksi muutamista jalokivistä, joita on vain yhdessä värissä, ja sen upea hehku mahdollistaa sen, että mikä tahansa koru erottuu, olipa kyseessä peridoottisormus, peridoottirannekoru tai peridoottikaulakoru. Vauvan jalka -rannerengas on merkityksellinen rakkaudensymboli, jossa on vauvan jalka -riipuksia, jotka voidaan räätälöidä jonkun nimellä ja syntymäpäivällä sekä syntymäkivellä. Kaiverrettu Äiti ja Syntymäkivet -kaulakoru kultauksella voidaan räätälöidä kahdella nimellä ja syntymäkivellä. Molemmat osat symboloivat perheenjäsenten välistä rakastavaa sidettä tyylikkäällä ja merkityksellisellä syntymäkivellä. Elokuussa syntynyt voi odottaa peridoottisyntymäkiven tekevän vaikutuksen näiden korujen kautta.

Tally Moran
Kirjoittajana

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.


Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.