Elokuun syntymäkivi – peridootti

Elokuun syntymäkivi – peridootti

Hei, peridootti, kuka oletkaan?

Teillä jumalattarilla, jotka olette olleet onnekkaita ja syntyneet elokuussa, on tärkeä tehtävä peridootin kantajana. Muinaisen Egyptin tarinoissa kerrotaan, että peridootti oli erittäin voimakas kivi; itse Kleopatra käytti sellaista.

Tämä Maan vaipan syvyyksissä muodostunut jalokivi tulee esiin tulivuorten purkautuessa. Tästä syystä Havaijilla uskotaan, että peridootti on Pelen, tulen jumalattaren, josta tulivuoret ovat syntyneet, kyynelten symboli. Kun teemana nyt on tuli ja valo, peridootteja kutsutaan myös lempinimellä ”iltasmaragdi” niiden jatkuvan säihkeen vuoksi, riippumatta vuorokaudenajasta tai valaistuksesta, jossa niitä tarkastellaan.

Tätä voimakasta kiveä käytetään usein talismaanina karkottamaan painajaisia tai kasvattamaan sen kantajan voimaa ja itsevarmuutta. Peridootti, vaikkakin se tunnetaan yleisesti elokuun syntymäkivenä, on myös jalokivi, jolla juhlistetaan 16. avioliittovuotta! Olitpa elokuun lapsi, juhlistat 16. avioliittovuotta tai vain rakastat tämän upean jalokiven mahtavaa limenvihreää hohtoa, peridootti toimii parhaiten käytettynä korussa, jota voit vaalia koko loppuelämäsi ajan.

Peridootti ja korut

Personoidut syntymäkivikorut ovat loistava tapa juhlistaa elokuun sieluasi, mutta myös he, jotka vain haluavat hyötyä tämän voimakkaan talismaanin tuomasta voimasta, voivat käyttää niitä. Käyttäjiä voivat olla myös he, jotka vain yksinkertaisesti ovat ihastuneet sen väriin!

Tutustu syntymäkivikorujen kokoelmaamme, jossa voit lisätä omia silauksiasi koruihisi. Laita upea kivi sormukseen, jota voit sitten käyttää muistutuksena voimastasi ja periksiantamattomuudestasi. Luo oma talismaanisi, jota voit pitää kaulassasi, kun laitat tämän voimakkaan kiven laatta- tai elämänpuukaulakoruun. Tee ultimaattinen tyylin kohennus, kun somistelet infinity-korusi – ääretöntä säihkettä ja tyylikkyyttä!

Miten ikinä päätätkään hyödyntää peridoottia, voit olla varma, että kun käytät korua, personoitu koru tihkuu voimaa, vahvuutta ja tärkeintä unohtamatta… tyyliä!Sivuston tekijänoikeudet © 2019 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.