COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni
Parhaat infinity korut joululahjat

Parhaat infinity korut joululahjat

Infinity korut-kokoelma on täydellinen paikka shoppailla jouluna. Tyyli on moderni muta silti perinteinen, ja se julistaa ikuisuuden lupausta sen onnekkaalle käyttäjälle. Kun siihen lisätään kaiverrus ja liitetään kaksi tai useampia nimiä yhteen, se on personoitujen korujen malliesimerkki. Saatavilla kaulakoruina, sormuksina ja rannekoruina sekä hopeisena että kultaisena – kokoelma sisältää kaikenlaisia tyylejä, joista lahjasi saaja tulee varmasti pitämään kovasti.

Infinity kaulakorut voivat olla täydellinen infinity-lahjavalinta. Eri pituuksilla, jotka sopivat lapsille ja aikuisille, varustettu kaulakoru liittää kaksi nimeä yhteen ikuisesti, mitä pohjimmiltaan inifinity kaulakorut edustavat. Täydellinen valinta hopeisena – se kertoo jollekulle, kuinka paljon välität.

Jos lahjasi vastaanottaja pitää kullasta, Kullattu pystysuora Infinity-Riipus Nimillä Ja Syntymäkivillä on klassinen infinity nimikoru hänelle! Kuten hopeinen kaulakoru, tämäkin on täydellinen tapa osoittaa ikuisuutta. Valitse kaksi ääretön-merkin silmukoihin kaiverrettavaa nimeä, ja ne ovat yhdessä kultaisena, ikuisesti, olivatpa nämä kaksi rakastavaisia tai parhaita ystäviä. Jos haluat kaksi yhdistettyä sanaa nimien sijaan, sekin onnistuu! Loistava tapa juhlistaa ystävyyttä tai intohimoja!

Kaksi tyyliä vievät infinity lookin entistä pidemmälle. Infinity- tyylinen hopeinen nimikoru ei ole personoitu koru, mutta siinä on kaksi ääretön-symbolia. Se on yksinkertainen ja upea ja klassinen kaunis koru, joka näyttää upealta jokaisen yllä. Toinen uudenlainen versio on infinity-tyylinen nimikaulakoru – seuraavan sukupolven kokoelma, jossa on yksi nimi tai sana, jossa ne korostetaan upealla kierteellä. Se on klassinen nimikoru kauniilla twistillä. Valitse tämä tyyli lahjaksi jollekulle joululahjalistallasi tai osta se itsellesi ja pidä heidän nimet lähellä sydäntäsi. Romanttista!

Ääretön-rannekoru ylistää ikuisen rakkauden ja ystävyyden arvokkuutta. Rannekoruun, joka on saatavilla neljässä eri koossa, voidaan lisätä neljä personoitua riipusta, ja se on saatavilla myös kullattuna. Täydellinen tytölle, teinille tai naiselle joululahjalistallasi – tämä on upea tapa juhlistaa ikuisuutta.

Listallemme pääsi myös kaksi rannekorua. Kullattu ääretön-nilkkaketju syntymäkivellä on tyylikäs rannekoru, jossa on infinity riipus sekä laatta, joka voidaan personoida jopa kahdella rivillä kaiverrusta, mikä tekee korusta aidosti ainutlaatuisen.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.