10 parasta isänpäivän personoitua lahjaideaa

10 parasta isänpäivän personoitua lahjaideaa

Tylsän kravatin tai taas uuden lompakon sijaan harkitse hankkivasi personoitu isänpäivälahja. Olemme etsineet netin syövereistä ja koonneet listan, joka sisältää yksinkertaisia lahjaideoita, jotka lapset voi tehdä itse, sekä huippuvaihtoehtoja Nimikoruni-kaupan kokoelmasta. Minkä tahansa valitset, isä arvostaa varmasti huomaavaisuuttasi!
 1. Personoitu rannekoru nimilaatalla

  Tyylikäs Miesten Rannekoru Nimilaatalla on loistava lisä jokaisen miehen asustoon, ja sen voi personoida monella tapaa, jotta ajatus hänen perheestään on aina lähellä. Esimerkki-ideoina ”Rakastamme sinua”, ”Perhe ensin” tai perheen sukunimi. Kutsumme sinut tutustumaan kokoelmaamme, josta löydät vielä enemmän ideoita miesten rannekorut -teemalla.

 2. Personoitu laulu

  Jos isä on muusikko – tai sattuu vain rakastamaan musiikkia – hän saattaisi arvostaa personoitua laulua. Voit kirjoituttaa laulun isälle ja pyytää laulun säveltäjää sisällyttämään sanoihin harrastuksia, erityisiä mielenkiinnon kohteita ja tietysti tärkeitä ihmisiä musiikkigenreen, joka on hänen mieleensä. Verkossa on muutamia tällaista palvelua tarjoavia yrityksiä.

 3. Taideteoksia lapsilta

  Tässäpä vasta klassikko! Lasten suosikkihetkiä isän kanssa kuvaavia taideteoksia arvostetaan aina, tarkoittipa se sitä, että lapsesi päästää luovuutensa valloilleen suurelle kankaalle tai paletille tai annat heille jonkin pienemmän kohteen, kuten personoidun kahvimukin. Lasten taideteoksia on helppo yhdistää mihin tahansa lahjaan; pane heidät tekemään erityinen muistokortti, jota isä voi vaalia.

 4. Dog tag koru kaiverruksella

  Miksi käyttäisit tylsää vanhaa avaimenperää, joka tuli auton avainten mukana, kun vaihtoehtona on dog tag koru kaiverruksella? Tässä tuotteessa on tilaa merkitykselliselle, personoidulle viestille, ja isä voi kantaa sitä mukanaan missä tahansa. Tutustu kaiverrettu avaimenperä -kokoelmaamme löytääksesi lisää vaihtoehtoja.

 5. Aamiainen sänkyyn

  Kaikki rakastavat aamupalaa, erityisesti isät! Valmista hänen suosikkiruokiaan tai katso Pinterestistä jännittäviä uusia ideoita isänpäivän erikoisen valmistamiseen.

 6. Lasten tekemä luova runo

  Vanhemmat lapset voivat keksiä merkityksellisiä riimejä itse, kun taas nuoremmat saattavat tarvita hieman apua. Tulosta runo kortille. Lapset voivat myös käyttää kartonkia ja muita askartelutarvikkeita luodakseen ainutlaatuisen kortin. Halutessa runon voi kirjoittaa kauniille paperille ja kehystää ja mattapinnoittaa sen – tästä syntyy erittäin erityinen lahja, jota hän tulee aina vaalimaan.

 7. Personoitu pahvikirja kuvilla

  Kerää askartelutarvikkeesi tai teetä netissä isälle erityinen kuvakirja. Lisää kokoelma suosikkikuvia, niin voittajalahja on valmis.

 8. Lasten leipomia keksejä purkissa

  Mitkä ovat hänen suosikkejaan? Leivo lasten kanssa keksejä, korista ne halutessasi ja laita ne suureen purkkiin. Isälle riittää herkkuja päiviksi kuninkaan tavoin, ja lapset voivat olla ylpeitä leivontataidoistaan.

 9. Personoitu numerokaulakoru

  Urheilun harrastajalle personoitu numerokaulakoru on varma hitti. Harrastipa isä urheilua yläkoulussa tai yliopistossa tai paikallisessa liigassa, hän käyttää tätä merkityksellistä numerokaulakorua mielellään. Se on saatavilla hopeisena tai kultaisena ja näyttää upealta monenlaisten vaatteiden kanssa.

 10. Laten käden- tai jalanjäljet

  Pienet käden- ja jalanjäljet muistuttavat häntä lasten lapsuudesta pitkään sen jälkeen, kun he ovat kasvaneet. Saatavilla on useita sarjoja, joilla nämä voidaan ikuistaa, ja netistä löytyy paljon ohjeita, joiden avulla pystyt luomaan isälle vaalittavaksi erilaisia tee-se-itse-versioita.Valitsetpa vain yhden isänpäivälahjan tai hemmottelet isää kokonaisella korilla lahjoja, jotka lapset ovat tehneet tai ostaneet, hän tulee rakastamaan saamaansa erityistä huomiota. Tehkää hänelle myös hänen suosikkiruokaansa tai viekää hänet ravintolaan, jossa hän saa mitä mielensä tekee!
Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.