Syyskuun syntymäkivi – Safiiri

Syyskuun syntymäkivi – Safiiri

Syyskuun lapsillamme on kunnia olla safiiri-syntymäkiven ruumiillistuma. Vaikka niitä on monen värisiä, safiirit tunnetaan parhaiten tummansinisestä väristään. Tuijotitpa kiveen siten, että se muistuttaa sinua merten syvyyksistä tai rakkaasi silmistä, safiiri on jalokivi, joka tuo esiin taian, mysteerin ja tietysti kuninkaallisuuden tunteen kantajassaan. Meillä Nimikoruni.com on täydellinen valikoima safiirisyntymäkivikoruja, mutta tutustutaanpa ensin hieman tätä majesteettista jalokiveä ympäröiviin legendoihin ja sen aiheuttamaan innostukseen.

Safiirin legendat

Persialaisessa kulttuurissa uskotaan, että maailma lepää jättimäisen safiirin päällä ja että taivaan sininen väri on heijastus tästä arvokkaasta jalokivestä. Intiassa safiireja liotettiin nesteessä kysyttyjen eliksiirien, joiden sanottiin sisältävän parantavia voimia, luomiseksi.

Kun taas kurkkaat mystisiin muinaisen burmalaisen kulttuurin tarinoihin, kuulet varmasti tunnetusta siamilaisesta kissasta, Sinhistä, jolle jumalatar Tsun-Kyan-Kse antoi sen safiirinsiniset silmät palkintona siitä, että se suojeli pelottomasti munkki Mun-Hata, joka oli vastuussa Lao-Tsun-temppelinsä suojelusta. Vielä tänäkin päivänä läpitunkevan siniset silmät omaavia siamilaisia kissoja voi nähdä ”suojelemassa” temppelin ympäristöä. Tämä kissarotu on vieläpä rotu, jolla on yleensä vihreät silmät! Eliksiireistä vartijakissoihin ja kaikkivoipiin heijastuksiin, olemme varmoja, että safiiri on varmasti kivi, joka pitää lisätä korukokoelmaasi jo tänään!

Syyskuun syntymäkivikoru

Olipa kyseessä syyskuun lapsi tai ei, jokainen ansaitsee olla osana safiiri-ilmiötä. Personoitu syntymäkivi varmistaa, että pääset nauttimaan tämän kiven mystisistä ominaisuuksista. Sormuksen kaiverrus ja syntymäkivi on täydellinen tapa juhlistaa rakkaimpiasi erilaisilla designeilla, mukaan lukien mahdollisuudella lisätä vain yksi täydellinen safiiri tai tarpeeksi kiviä koko katraalle! Jos jalokivesi koristavat kaulaasi, kurkkaa syntymäkivikaulakorukokoelmaamme. Tee jokaisesta kaulakorusta ainutlaatuinen kaiverruksella ja safiirisyntymäkivellä, jotta tästä kaksin kerroin personoitavasta korusta tulee ikimuistoinen.

Me kaikki varmasti ihastelemme syntymäkivikokoelman värejä, joten on tärkeää huomata, että syntymäpäivä ja päivä, jolloin äidistä tuli äiti, voivat kulkea käsi kädessä, mistä johtuen äiti rannekoru -kokoelmamme tuotteet on täydellinen kangas luoda oma syntymäkividesignisi.

Suuren personoitujen syntymäkivikorujen valikoiman ansiosta voit olla varma, että meillä on ihanteellinen kivi, jolla voit luoda jalokivikoristelun ainutlaatuiseen, voimia valjastavaan koruun.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.