COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni
Miesten muoti: Rannekorut kaiverruksella -kokoelma

Miesten muoti: Rannekorut kaiverruksella -kokoelma

Kun yritämme kuvitella ja suunnitella miesten muotia, on tärkeää, että ymmärrämme, millainen moderni mies on. Tavoitteenamme on miettiä ominaisuuksia, jotka herättävät hänen tyylinsä henkiin, asioita, jotka salpaavat henkemme, ja hänen jokaisen liikkeensä yksityiskohdat. Kun ajattelen miestä, ajattelen hänen voimakkaita käsiään ja ranteitaan. Nämä ovat ne kädet, jotka syleilevät meitä, nostavat lapsemme, taputtavat parhaan ystävänsä selkää, kun he lähtevät oluelle. Siro tai maskuliininen ranne, joka asettuu eteen vankkaa kädenpuristusta varten. Näiden ominaisuuksien pohjalta Nimikoruni on kehittänyt sarjan miesten rannekoruja kaiverruksella.

Kun valitset täydellistä rannekorua, sinun on tärkeää ottaa huomioon asusteen design ja toiminto. Miesten rannekorut ovat koruja, jotka voivat täydentää miehesi tyyli-identiteettiä. Nimikoruni-verkkosivuston kautta voit löytää täydellisen asusteen miehellesi.

Klassisen miesten rannekorun mukana tulee paksu ketju ja kiinteä nimilaatta. Se on jotakin sellaista, jonka voisit harkita ostavasi kumppanillesi tietäen, että saattaisit itse varastaa sen ja käyttää sitä vielä joku päivä! Tämä on ihanteellinen lahja muotitietoiselle miehelle, ja se sopii sekä katutyyliin että vähän hienostuneempaan tyyliin.

Miehille, jotka pitävät urheilusta ja ovat ehkä hieman enemmän välineurheilijoita, meillä on tarjolla nahkaranneke. Tämä kestävä koru on täydellinen sellaiselle miehelle, joka on paljon liikkeellä ja tarvitsee tarvikkeensa valloittaakseen maailman. Nahkarannekkeessa on joko ruostumattomasta teräksestä valmistettu lukko, johon voit laittaa haluamasi monogrammin, tai paksu hopeinen laatta pidempää kaiverrusta varten. Urheilullisesta ja rennosta ilmeestään huolimatta rannekkeen viimeistelty pinta tekee siitä täydellisen käytettäväksi päivin ja öin. Se on koru, josta tulee todella osa miehesi persoonallisuutta.

Miesten Nimirannekoru

Täydellinen miesten nimirannekoru on vaikea löytää, mutta kattavan valikoimamme ansiosta löydät varmasti korun, joka kohentaa ja täydentää miehesi tyyliä. Jylhälle miehelle, joka pitää hieman modernimmista asioista, meillä on tarjolla myös ketjulook. Nämä rannekorut sisältävät yksilöllisen kaiverruksen; vain hihna on modernimpi kuin mekaaninen ketjulook. Tämä on upea päivittäiseen käyttöön sopiva koru, jota miehesi voi käyttää itsevarmasti.

Ei väliä, onko miehesi tyyli edustuksellinen, katutyylinen, urheilullinen tai mitä tahansa näiden väliltä; meillä on valtava valikoima miesten rannekoruja kaiverruksella, jotka buustaavat hänen itsevarmuuttaan mukana kannettavassa muodossa!Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.