COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni
Uusivuosi, uusi ilme

Uusivuosi, uusi ilme

Uusivuosi on parasta aikaa ammentaa intoa kaikista hauskoista ja uusista jutuista, jotka odottelevat meitä näköpiirissä. Sen täyttävät lupaukset ja suuret odotukset kaikesta, mitä haluamme ja odotamme saavuttavamme tulevana vuonna. Vaikka tietysti aionkin olla parempi äiti, järjestää enemmän aikaa ystäville, juoda enemmän vettä ja opetella laittamaan ruokaa, minua kiinnostaa ennen kaikkea jännittävät tyyliä koskevat lupaukset uudelle vuodelle! Edessä olevan vuoden trendeissä voi nähdä iloisen sekoituksen 90-luvun rukattuja tyylejä, kuten Nimikoruni, ja sen lisäksi innovatiivisia rannekoruja ja uusia kokoelmia. Yksi asia on kuitenkin ilmiselvää: tänä vuonna menemme henkilökohtaiselle tasolle. Siinä missä pikamuodin vauhti vain kiihtyy, me kaikki etsimme keinoa niiden hienovaraisten tunnepitoisten yksityiskohtien ilmentämiseen, joilla on kyky tehdä tyylistämme ainutlaatuista ja merkityksellistä ja jotka ilmaisevat jotain meistä itsestämme ja kokemuksistamme tästä kauniista maailmasta. Tästä syystä tyylilupaustesi tulee alkaa tänä vuonna yksilöllisistä koruista.
 1. Nimikorut

  Teille, jotka ette muista tai olleet vielä silloin läsnä (onko siitä jo niin kauan?), nimikorut muotimaailmalle esitteli Carrie Bradshaw erinomaisine tyyleineen 90-luvun Sinkkuelämää-tilannekomediasarjassa. Tyyli on tehnyt vakavasti otettavan paluun, ja näemmekin yhä useamman julkkiksen koristavan kaulaansa yksilöllisellä nimikorulla. Mikä on muuttunut? Ketjut ovat lyhentyneet choker-trendin seurauksena ja nimivalintoja tehdään hieman luovemmin: koruissa käytetään lasten tai lemmikkien nimiä tai omia lempinimiä klassisten syntymänimien sijaan. Yksilöllinen kaulakoru on loistava lahja uuden vuoden alkuun tai täydellinen tapa kohentaa hieman yksilöllistä tyyliä.

 2. Äiti on Nimi

  Olitpa sitten juuri tullut äidiksi, kulkenut äitiyden haastavaa polkua jo pitkään tai viettänyt jo elämää isoäitinä tai halusitpa vain juhlistaa maailman parasta äitiä, koru kertoo kaiken olennaisen. Vaikka nuttura- ja kuivashampoomeininkisi huokuisikin itseluottamusta, pidä huolta siitä, että olet tänäkin vuonna tyylisi ohjaksissa äidin nimikorulla tai äidin rannekorulla, jotka antavat mahdollisuuden juhlistaa somasti luomaasi perintöä joka kerta, kun luot katseen jälkikasvuusi.

 3. Rannekorut ja rannerenkaat

  Sen ennustaminen, mitkä asusteet kulkevat mukanasi uuden vuoden läpi, on aina vaikeaa. Haluat varmasti jotain, joka ilmentää paitsi sitä, kuka olet, myös sitä, keneksi haluat tulla. Yksilöllisten rannekorujen valikoimamme sisältää varmasti jotain kaikille. Jos haluat jotain, joka ilmentää tyyliäsi joka päivä, voit huoletta luottaa ajattomien nimirannekorujen valikoimaamme. Viime kauden infinity-trendi ei näytä merkkiäkään laantumisestaan, vaan infinity-rannekorujen uusi valikoima sinkoaa sen menestyksekkäästi myös uuteen vuoteen. Jos olet koukuttunut ääneen, joka rannerenkaistasi lähtee niiden osuessa yhteen, pidäthän huolta siitä, että saat käsiisi tämän kauden yhdisteltävät rannerenkaat, joiden avulla voit vaihdella tyyliäsi päivästä toiseen!

 4. Pujota siihen sormus

  Selfieiden ja Instagram-tarinoiden aikakauden myötä tänä vuonna älylaitteemme muodostuvat omien käsiemme jatkeeksi. Tämän vuoksi sormiimme kohdistuu enemmän huomiota kuin koskaan aiemmin. Ei olekaan siksi ihme, että yhdisteltävien sormusten suosio on räjähtänyt. Älä tyydy pysyttelemään trendissä mukana, vaan kulje sen edellä tekemällä yhdistelmästäsi yksilöllisen! Yksilölliset sormukset ovat täydellinen asuste oman ainutlaatuisen tyylin ilmaisuun ja vaihteluun. Nämä sormukset sopivat täydellisesti myös lahjaksi; niitä voi lahjoittaa helposti sellaisenaan tai kohdistaen jollekulle, joka mieluusti täydentäisi sellaisella olemassa olevaa kokoelmaansa.

 5. Miesten trendeistä

  Kaikista hienoin muutos tapahtuu tänä vuonna miesten muodissa. Miehet jatkavat oleskeluaan parrasvaloissa yhä enemmän ainutlaatuisen tyylinsä kautta. Voimme odottaa vähintäänkin miesten korujen esiinmarssia muun muassa uusien jännien koiran tunnistelevy -tyylisten korujen ja miesten rannekorujen muodossa. Perheelliselle miehelle on paljon kerrottavaa myös yksilöllisistä asusteista täydellisenä muistoesineenä ja muistutuksena siitä, ettei ole mitään miehekkäämpää kuin olla ympäröitynä rakkaudella.

Vaikka tyyliimme kohdistuukin tulevana vuonna valtavasti inspiraatiota, voimme varmuudella sanoa, että yksi teema pysyy: ainutlaatuisten ja yksilöllisten asusteiden etsintä. Nimikoruista muun muassa sormuksiin ulottuvat yksilölliset korut ovat paras tapa pitää uuden vuoden tyyli raikkaana, kepeänä ja ainutlaatuisena!Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.