Olemme tässä yhdessä: Verkkokauppamme on avoinna normaalisti. Lue lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni
Mikä on täydellinen koru ystävänpäivä lahja?

Mikä on täydellinen koru ystävänpäivä lahja?

Ystävänpäivä – hemmottele rakastasi jollain uskomattomalla. Karamellit ovat makeita ja kukat romanttisia, mutta kumpikaan näistä perinteisistä lahjoista ei kestä pitkään! Yksilölliset korut pitävät ajatuksen sinusta lähellä jatkuvasti. Se on ystävänpäivälahja, joka jatkaa antamistaan! Etsitpä täydellistä ystävänpäivälahjaa kumppanillesi, vanhemmallesi, parhaalle ystävälle tai vain itsellesi (kyllä, niinkin voi tehdä!), koru ei voi olla epäonnistunut lahja, erityisesti silloin, kun olet räätälöinyt sen täydelliseksi.

Tässä viisi suosikkia, joita kannattaa harkita:

 1. Sydän kaulakorut

  Mikään ei tuo tunteitasi paremmin esille kuin sydämenmuotoiset korut. Me Nimikoruni-sivustolla tarjoamme ylpeänä yksilölliset sydänkaulakorut, joilla saat suloisen viestisi perille. Sydämenmuotoinen suklaarasia on ehdottoman kliseinen, mutta nämä kauniit korut ovat uniikkeja niiden erityisten yksityiskohtien, kuten kaiverrusten, syntymäkivien ja muiden ansiosta. Niiden kohdalla ei tarvitse miettiä kaloreita ja ne sopivat täydellisesti käytettäväksi ja jaettavaksi milloin tahansa – jopa joulun jälkeisenä aikana, jolloin niin monet meistä vahtii vyötäröään hieman tarkemmin kuin tavallisesti!

 2. Infinity korut

  Suositpa personoituja infinity koruja tai infinity nimikaulakoruja, tässä lahjassa on ainutlaatuisia yksityiskohtia ja trendikäs profiili. Sen erityisen merkityksen ja kyvyn sopia erilaisten asujen kanssa ansiosta infinity-korut tuovat varmasti paljon iloa nyt ja vuosiksi eteenpäin, pitäen samalla erityisen suhteenne mielessä. Symboli on kaunis ja elegantti, ja sillä on useita merkityksiä, kuten rakkaus, romantiikka, ikuisuus ja sitoutuminen. Jos haluat tietää lisää infinity-symbolin merkityksestä, löydät kaikki tiedot oppaastamme.

 3. Pariskuntien korut

  Muistatko klassisen yksilöllisen murtunut sydän -kaulakorun? Me rakastamme sitä, ja niin tulet rakastamaan sinäkin. Jos tämä tyyli ei kuulu suosikkeihisi, saatavilla on myös paljon muita vaihtoehtoja. Pariskuntien korut ovat hauskoja lahjoja jakaa sinulle tärkeimpien ihmisten kanssa, valitsitpa riipuksen, rannekorun tai tyylikkään Jin ja Jang -kaulakorun. Nämä korut sisältävät selkeän viestin pitäen samalla pienen palan rakkaimpasi sydäntä omasi vierellä.

 4. Sitoutumista symboloivat sormukset

  Sormus on klassinen sitoutumisen symboli, ja mikä olisikaan ystävänpäivää parempi hetki antaa yksilöllisiä sormuksia, jotka juhlistavat tunteitanne toisianne kohtaan. Nämä kaiverruksella, kuten nimellä tai rakkaudentunnustuksella koristellut sormukset toimivat myös tyylikkäinä asusteina, joita on hauska käyttää yksin tai muiden kanssa. Jos mietit lupaussormuksen antamista, nyt on täydellinen aika tehdä niin! Nyt on myös loistava aika hemmotella äitiä sormuksella, joka muistuttaa häntä rakkaista pienokaisistaan.

 5. Rannekorukokoelma

  Etkö ole vielä valmis kosimaan? Voit silti antaa rakkautesi ja kunnioituksesi osoittavan lahjan kävelemättä heti alttarille! Rannekoru kaiverruksella on täydellinen kelle tahansa listallasi, olipa kyseessä kumppani, vanhempi, paras ystävä tai jopa sisarus. Useimmat rakastavat käyttää ID-rannekorua, ja viimeisimpien tyylien esittelystä nauttiville naisille rannerengas kaiverruksella voisi olla juuri oikeanlainen lahja! Kokoelmamme sisältää tyylejä yksinkertaisesta eleganttiin ja saa minkä tahansa sydämen sykkimään.

Ystävänpäivä on täydellinen tilaisuus jakaa kiintymyksen tunteita. Olipa suhteenne uusi tai olittepa olleet yhdessä jo ikuisesti, kumppanisi tulee arvostamaan vaivaa, jonka olet käyttänyt ajan hammasta kestävän lahjan valitsemiseen tehdäksesi jokaisesta heidän päivästään hieman jännittävämmän.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.