10 parasta äitienpäivälahjaa

10 parasta äitienpäivälahjaa

Me Nimikoruni-kaupassa odotamme äitienpäivää joka vuosi. Kauniin lahjan antaminen äidille on jotakin erityistä, joka tekee jokaisesta äitienpäivästä ikimuistoisen, vuosi toisensa jälkeen. Shoppailitpa lahjoja äidille, isoäidille, anopillesi tai kaikille elämässäsi oleville upeille naisille, kannattaa kokeilla näitä äitienpäivälahjaideoita: valitse yksi tai sekoita niitä keskenään antaaksesi äidillesi unohtumattoman yllätyksen.
 1. Rannekorut äidille

  Mikä on kuumempaa kuin koskaan? Äideille tarkoitetut rannekorut! Aina söpöistä vauvanjaloista uusille äideille hienostuneisiin rannerenkaisiin, jotka täyttävät sukupuun Swarovski-kristalleilla, tämä kategoria tarjoaa hieman kaikkea kaikille. Valitse rannekoru, johon pystyy myöhemmin tehdä lisäyksiä, tai valitse useampia rannerenkaita. Äitisi tulee olemaan todella iloinen!

 2. Kukat

  Ajattelitko hankkia äitienpäivälahjaksi kukkia? Et ole ainoa! ProFlowersin mukaan yksi neljäsosa kaikista juhlakukista ostetaan äitienpäivän kunniaksi. Noudatitpa perinteitä tai suosit suurempia kukkakimppuja äidin lempikukilla, hän takuulla ajattelee sinua aina nähdessään kukat. Saatat miettiä, miksi niin moni valitsee äitienpäivälahjaksi kukkia. Vastaus piilee perinteissä: ennen äideille annettiin yksi neilikka. Nykyään tätä yksinkertaista mutta hyväntuoksuista kukkaa käytetään usein täydentämään muita äitienpäivälahjoja.

 3. Viinikorit

  Viiniä rakastaville äideille yksi parhaista äitienpäivälahjoista on viinikori, josta löytyy yksi tai kaksi pulloa hänen lempiviiniään. Lisää muita herkkuja, kuten suklaata tai suolaisia naposteltavia viinin kanssa. Voit myös lisätä raaka-aineita, joista voi tarjota hänelle aterian, jonka hän voi nauttia kiireessä tai kiireisenä päivänä tehdäksesi tästä huomaavaisesta lahjasta täydellisen.

 4. Parhaat sormukset äideille

  Perinteiset sormukset äideille ovat olleet suosittuja jo vuosikymmeniä. Nämä kuukausisormukset sisältävät usein jalokiviä tai Swarovski-kristalleja, jotka kuvaavat kutakin käyttäjän lasta tai lastenlasta, ja joissakin on jopa nimiä tai nimikirjaimia. Toinen vaihtoehto tälle ihanalle lahjalle ovat pinottavat sormukset. Yhdessä sormuksessa on yksi kuukausikivi ja kaiverrus, joka lisää sormuksen merkitystä, ja näitä sormuksia voi pitää sormessa yksittäin tai montaa kerralla. Mieti, kuinka iloinen äitisi tulee olemaan!

 5. Syötävät lahjat

  Äitienpäivän syötävät lahjat, jotka koostuvat terveellisistä hedelmistä, laadukkaasta suklaasta ja muista herkuista, tekevät varmasti äitisi onnelliseksi. Kukkien tapaan myös herkkulahjat ovat jo itsessään hyvä lahja, ja ne voidaan yhdistää loistavasti muihin äitienpäivälahjoihin.

 6. Kaulakoru äidille

  Auta äitiä pitämään sinua lähellä sydäntään, aina. Valitse hopeinen, kultainen tai ruusukultainen kaulakoru, joka sopii äidin ihonsävyyn ja täydentää hänen asukokonaisuuksiaan. Valitse nykyaikainen tai perinteinen tyyli, jossa on jalokiviä, kuukausikiviä, timantteja tai yksinkertaisia kaiverruksia, jotka kertovat hänelle, että hän on sinulle kaikki kaikessa. Minkä tahansa tyylin valitsetkin, se jättää varmasti kaikki muut hänen saamansa äitienpäivälahjat varjoonsa.

 7. Ihana matkamuki

  Pitipä äitisi kahvista tai teestä, hän arvostaa varmasti tyylikästä matkamukia. Vaikka eristetyt mukit eivät olekaan perinteisiä äitienpäivälahjoja, ne ovat hyödyllisiä – ja toimivat kivana säilönä pienemmille lahjoille, kuten lahjakortille hänen lempikahvilaansa tai muutamalle ylelliselle suklaakonvehdille. Valitse hänen lempivärinsä ja täytä muki kukkuralleen pieniä herkkuja, niin saat varmasti äidiltäsi lisää pisteitä.

 8. Infinity-kaulakorut

  Uusin lisäys perinteisten äideille tarkoitettujen korujen valikoimaan on jännittävä! Jos haluat yllättää hänet jollakin erityisellä, harkitse Infinity-kaulakorua, ,joko kaiverruksilla tai korostustimanteilla, tai ilman. Infinity-kaulakoruissa tiivistyy se, että rakkautesi on ikuista, ja ne myös näyttävät upealta erilaisten asukokonaisuuksien kanssa. Katso tyylejä sterling-hopealla, kullalla ja ruusukullalla: valikoima on todella laaja, joten löydät helposti äidillesi täydellisen Infinity-kaulakorun.

 9. Ääretön-rannekoru
 10. Päivä kylpylässä

  Äiti ansaitsee parasta – erityisesti tänä juhlapäivänä. Hemmottele häntä lahjakortilla tai lähde viettämään hänen kanssaan hemmottelupäivää, joka sisältää manikyyrin, pedikyyrin ja rentouttavan hieronnan. Vaikka kylpylät saattavatkin olla kiinni äitienpäivänä, jolloin tämä on mahdotonta toteuttaa itse juhlapäivänä, voit luoda lahjapaketin, joka sisältää pieniä aarteita ja suloisen viestin, jossa kerrot hänelle, että aiot viettää hänen kanssaan rentouttavaa laatuaikaa.

 11. Kaikkien aikojen paras äitienpäivälounas

  Valmistatpa sen itse tai varaat pöydän hänen lempiravintolastaan, äitisi arvostaa varmasti upeaa äitienpäivälounasta rakkaimpiensa kanssa. Aloita kuplivilla mimosoilla ja jatka makeisiin ja suolaisiin ruokiin, jotka hemmottelevat äitisi makunystyröitä. Lisää yksi tai useampi erityinen lahja, ja äitisi tuntee varmasti olevansa tämän päivän kuningatar!

Tärkein asia? Valitsitpa perinteisen äitienpäivälahjan tai valitsit jotakin hieman yllättävämpää, äitisi arvostaa varmasti sitä, että olet käyttänyt aikaa ja vaivaa täydellisen lahjan valitsemiseen.Sivuston tekijänoikeudet © 2019 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.