COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Top 10 yksilöityä äitienpäivälahjaa

Top 10 yksilöityä äitienpäivälahjaa
Äitienpäivän lähestyessä on aika yllättää äiti juuri hänelle räätälöidyllä lahjalla. Yksilöllinen lahja on jotain erityistä ja sitä arvostetaan pitkään. Kaiverretulla lahjalla annat äidille osan itsestäsi ja voit osoittaa hänelle rakkautesi. Näytät äidille, että rakastat ja ajattelet häntä. Tämän äiti tulee muistamaan ikuisesti.
Aamupala sängyssä

1. Aamupala sängyssä

Aloita äidin erityinen päivä parhaalla mahdollisella tavalla - aamupalalla sängyssä. Olipa hän suolaisen tai makean ystävä, niin aamupala sängyssä saa hänet taatusti tuntemaan itsensä rakastetuksi.

Itse valittu teen makuelämys

2. Itse valittu teen makuelämys

Jos äitisi rakastaa teetä, niin hän tulee rakastumaan itse valittuun teehen, joka voi olla vaikka vihreää teetä, sitruunaa ja inkivääriä. Voit valita eri makuelämyksiä, jotka tuovat rentouttavan tunteen ja hyvän mielen.

Leikekirja

3. Leikekirja

Leikekirja äitienpäiväksi on loistava tapa laittaa näytille kuvia äidistäsi perheensä ja ystäviensä kanssa persoonallisella ja luovalla tavalla. Ikuista tärkeimmät muistosi äitisi kanssa yhteen kokoelmaan, jota hän vaalii vielä vuosienkin päästä.

Itsetehdyt hyllyt

4. Itsetehdyt hyllyt

Rakenna pieniä hyllyjä, jotka toimivat huoneen koristuksina, tai antavat lisätilaa koriste-esineille, matkamuistoille tai pienille huonekasveille. Hän tulee aina muistamaan tämän ajatuksella (ja kovalla työllä!) tehdyn lahjan.

5. Äidin kaulakoru

Yksilöity kaulakoru äidille on huomaavainen ja ihastuttava lahja. Lisää kaiverrukseen hänen lastensa nimet, tai myös heidän syntymäkivensä muistutuksena rakkaimmistaan. Hän tulee taatusti arvostamaan tätä ajatuksella valittua lahjaa. Suosikkejamme ovat Toisiinsa kietoutuneet sydämet -kaulakoru syntymäkivillä ja Kullattu kietoutuvat renkaat -kaulakoru.

Söpö mukinpäällinen

6. Söpö mukinpäällinen

Ompele, tai virkkaa kirkkaan värinen mukinpäällinen, joka piristää hänen päiväänsä! Mukinpäällinen on kuin villapaita mukille, joka pitää juoman kuumana ja äitisi näpit viileänä. Joka aamu hänen juodessa kahviaan, hän tulee ajattelemaan sinua!

Kaitaliina valokuvilla

7. Kaitaliina valokuvilla

Suunnittele kaitaliina valokuvilla perheen tärkeistä hetkistä, kuten lomamatkoista, syntymäpäivistä tai yhteisistä retkistä. Voit jopa tehdä joka vuodelle uuden kuvakokoelman edellisen vuoden perhetilaisuuksista, kuten kesän grillijuhlista, tai jouluvietosta. Äitisi laittaa tämä kaitaliinan mielellään esille perheen juhliin.

8. Korutarjotin

Korutarjotin on juuri oikeanlainen juuri hänelle räätälöity lahja, jossa hän voi pitää koruja ja muita aarteitaan. Innostavalla mietelauseella ja kauniilla taustalla varustettuna, tämä lahja tekee äitisi ylpeäksi.

Puutarhakivet

9. Puutarhakivet

Yksilölliset ovaalin- tai sydämen muotoiset puutarhakivet tuovat lisärakkautta hänen pihalleen! Räätälöi ne mielesi mukaan hänen lempimietelauseillaan, tai tärkeällä äitienpäiväviestillä. Hoitaessaan puutarhaansa, hän muistaa sinut ilolla.

Valokuvakalenteri

10. Valokuvakalenteri

Kauniin pöytäkalenteri avulla äitisi voi pitää kirjaa kaikista tärkeistä päivämääristä, kuten syntymäpäivistä ja vuosipäivistä. Räätälöi kalenterisi kuvilla, jotka piristävät hänen vuotensa joka päivää!

Tally Moran
Kirjoittajana

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.