COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni
Kansainväliset äitibloggarit

Kansainväliset äitibloggarit: katso nämä äitienpäiväideat!

Äitienpäivä on ihan nurkan takana, emmekä voineet vastustaa kiusausta esitellä sinulle joitain lempiyhteistyökumppaneitamme. Tällä kertaa juhlistamme joitain suosituimpia kansainvälisiä bloggareita, jotka sattuvat myös olemaan äitejä. Katso, kuinka he esittelevät yksilölliset lempikorunsa ja käytä niitä inspiraationa etsiessäsi täydellistä äitienpäivälahjaa!
Brummymummy

Tapaa @Brummymummyof2

 • Kuka tämä upea äiti on? Hän on ihastuttava Emma! Hän on kahden suloisen pienen lapsen äiti ja taitava suunnittelemaan aterioita, löytämään alennustuotteita ja auttamaan tilaajiaan pysymään järjestelmällisinä.
 • Rakastamme Emmaa, koska hän on luova, omistautunut ja tyylitietoinen – ja hän rakastaa auttaa muita äitejä olemaan onnellisia.
 • Hänen suosikki Nimikoruni-koru on: Emman lempikaulakoru on meidän Kietoutuvat renkaat -kaulakoru. Se on täydellinen valinta hänen kiireelliseen elämäntyyliinsä ja näyttää kaulassa upealta.
 • Lainaus: “Kun lapseni kysyvät, mistä he ovat saaneet nimensä, valehtelen ja keksin tarinan, johon liittyy mahtavia sankareita. Tämä siksi, että ’Äiti katsoi Kardashianeita ja piti siitä, että Kris nimesi kaikki lapsensa K-kirjaimella alkavilla nimillä, kuten äitikin’ ei kuulosta yhtä romanttiselta. Kiitos erittäin paljon @mynamenecklaceuk, että lähetitte minulle tämän mahtavan yksilöllisen kaulakorun, jonka aion säilyttää koko loppuelämäni. Kaikki heidän tuotteensa on valmistettu sterling-hopeasta, ne on kullattuja tai valmistettu täydestä kullasta, ja ne on loistavia lahjaideoita mihin tahansa tilanteeseen, KUTEN ÄITIENPÄIVÄÄN”.
 • Tapaa @Themattiejames

 • Kuka tämä upea äiti on? Mattie James on tyylituntija, ihanan tyttövauvan äiti ja tyylibloggareille tarkoitetun liiketoimintasuunnitelman luoja.
 • Rakastamme häntä, koska hän on tarkka, älykäs ja aina positiivinen. Mattie on yksi lempiäitibloggareistamme. Hän on todellakin muita inspiroiva, olipa kyseessä liiketoimintaideoiden toteuttaminen tai uusien tyyli-ideoiden antaminen.
 • Hänen suosikki Nimikoruni-koru on: Mattie arvostaa tyyliä, jonka Nimikaulakorunin Laattakoru roomalaisilla numeroilla ja kultauksella tarjoaa. Kun hän ei pidä yllään lempilaattakaulakoruaan, hän todennäköisesti käyttää meidän Pieni Carrie-Nimikoru 18k Kultauksella -korua, joka tarjoaa samankaltaisen mihin tahansa sopivan ilmeen. Kullatut korut näyttävät upealta Mattien päällä, täydentäen samalla muita hänen rakastamiaan luukkeja..
 • Lainaus: “Lempikoruni ovat hienostuneita kultakoruja, jotka ovat yksilöllisiä. Tällä hetkellä rakkauteni kohteena on @mynamenecklace yksilöllinen 14k kullattu Carrie-nimikoru, jonka kultani hankki minulle, ja Laattakaulakoru roomalaisilla numeroilla, jossa on Maizahin syntymäaika. Nämä ovat täydellisiä lahjoja tulevana äitienpäivänä”.
 • themattiejames
  juliagaspariniblog

  Tapaa @Juliagaspariniblog

 • Kuka tämä upea äiti on? Tämä on Julia Gasparini, musiikki-ihminen ja kauniin pienen tytön äiti.
 • Rakastamme Juliaa, koska Julia haluaa pitää hauskaa, ja hän muistuttaa meitä siitä, että jokainen hetki – myös pienimmät asiat – voi olla täysin huoleton.
 • Hänen suosikki Nimikoruni-koru on: Hauskanpito rannalla vaatii rennon tyylin, joten ei ihmekään, että Julia pitää yksilöllisistä koruista, mukaan lukien meidän 18k kullattu sydänkaulakoru. Kun mietitään Julian perheseikkailuja ja ainutlaatuista muotitietoisuutta, sydänkaulakoru auttaa häntä juhlistamaan omaa rakkauspiiriään missä ikinä hän onkaan.
 • Lainaus:@colarcomnome antoi minulle upean lahjan… Nyt, sen lisäksi, että he ovat sydämessäni, kaksi rakastani ovat aina mukanani. Eikö tämä olekin paras lahjaidea mitä juhlaa varten tahansa? Syntymäpäiviä, vuosipäiviä ja valmistumista. ColarComNome on yksi suurimmista ja kokeneimmasta brändeistä, jotka tarjoavat yksilöllisiä koruja. Kiitos @colarcomnome kauniista lahjasta, rakastuin”.
 • Tapaa @_sonjas_picturebook

 • Kuka tämä upea äiti on? Kiireinen yhden poneja rakastavan pienen tytön äiti. Sonja rakastaa kalustamista, muotia ja koristelua – omaa äitiään unohtamatta!
 • Rakastamme Sonjaa, koska hän on rakastava, antava henkilö, ja arvostamme sitä, että hän jakaa perheensä seikkailut maailmalle. Arvostamme myös hänen herkullisia reseptejään!
 • Hänen suosikki Nimikoruni-koru on: Tähän aikaan vuodesta Sonja miettii äitinä olemisen iloja, minkä johdosta hän hemmottelee äitiään Nimikorunin Yksilöllisillä nimilaatoilla varustetulla kaulakorulla. Tämä kaunis pyöreä kaulakoru juhlistaa iloja, kun eletään päivittäin rakkaiden ihmisten kanssa – oltiinpa uintilomalla, kokattiinpa fantastisia aterioita, shoppailtiin äidille ja tyttärelle asusteita tai vietettiin vain aikaa yhdessä.
 • Lainaus: “Rakastan kaulakoruani, jossa on tyttäreni ja mieheni nimikirjaimet”.
 • sonjas_picturebook

  Tapaa @_mama_nastya

 • Kuka tämä upea äiti on? Hän on Grisha Moskva, yksi suosituin tyylibloggari ja puheliaan tyttären ja kiireisen pikkupojan äiti.
 • Rakastamme häntä, koska Grishalla on värikäs elämänkatsomus, ja hänellä on silmää luoda kauniita kuva-asetelmia, jotka kertovat koko tarinan ilman sanoja. Hyvin tehty, Grisha!
 • Hänen suosikki Nimikoruni-koru on: Grisha rakastaa Yksilöllinen kullattu kuukausikivikoru -koruaan, koska se on sekä merkittävä että tyylikäs – ja juuri oikea pitämään hänen pienokaisensa hänen ajatuksissaan mihin ikinä elämä hänet kuljettaakaan. Olipa hän ompelemassa, tekemässä kukka-asetelmia tai esittelemässä viimeisintä luukkiaan, hänen mielestään kuukausikivisormus on äideille täydellinen asuste.
 • Tapaa @Gosiabednarczuk

 • Kuka tämä upea äiti on? Suloisen Nathanin äiti ja Paulin vaimo. Gosia elää perhettänsä varten. Hän on intohimoinen muotia kohtaan ja rakastaa luontoa. Hän myös nauttii loistavien aterioiden valmistamisesta rakkaimmilleen. Kauniit valokuvat, tarkoitukselliset, sydämelliset julkaisut ja elämän parhaiden asioiden jakaminen tekevät hänestä yhden Puolan suosituimmista bloggareista.
 • Rakastamme häntä, koska Gosia opettaa ylpeydellä pojalleen uusia asioita ja rakastaa lukea tarinoita yhdessä. Hän selkeästi huolehtii perheestään näyttäen samalla toisille, että on mahdollista ylläpitää tyylitajua vaikka elämä on kiireisimmillään.
 • Hän rakastaa Nimikorunia, koska Nimikorunin yksilölliset korut pitävät hänen rakkaimpansa lähellä hänen sydäntään, vaikka hänen tuotantoaikataulunsa olisi kiireisimmillään.
 • Gosiabednarczuk

  Tapaa @Gemma_marin

 • Kuka tämä upea äiti on? Sen lisäksi, että hän on Alexandra-nimisen ihanan pienen tytön äiti, Gemma Marin on myös näyttelijä, tanssija ja malli – sekä myös yksi suosituimmista äitibloggareista.
 • Rakastamme häntä, koska Gemma rakastaa olla aktiivinen ja ottaa Alexandran mukaan kaikenlaisiin seikkailuihin. Hän on todellinen inspiraation lähde!
 • Hänen suosikki Nimikoruni-koru on: Gemma rakastaa meidän 14k Kultainen Carrie-nimikoru –korua. Sen lisäksi, että se on nimellinen koru, joka sopii täydellisesti monien hänen lempiasusteidensa kanssa, se pitää Alexandran lähellä hänen sydäntä, missä ikinä hän onkaan.
 • Lainaus: “Moni teistä on kysynyt korustani, jossa on Alexin nimi! Rakastan sitä, sain sen @mynamenecklace:lta. Heillä on paljon erilaisia tyylejä, fontteja jne, ja kaikki ovat hopeaa ja kultaa! Se on täydellinen äitienpäivälahja!!!!”
 • Tapaa @Ariba_pervaiz

 • Kuka tämä upea äiti on? Hän on Millennial Mama, Ariba Pervaiz, joka rakastaa jakaa intohimonsa kauniisiin hiustyyleihin, upeisiin vaatteisiin ja fantastisiin meikkeihin maailman kanssa.
 • Rakastamme häntä, koska Ariba omaksuu jokaisen iloisen mahdollisuuden, jonka elämä hänelle esittää: näemme sen hänen hymystään! Arvostamme todellä hänen tyylikkyyttään ja rakastamme myös hänen tyylivinkkejään.
 • Hänen suosikki Nimikoruni-koru on: Luontaisesti, tämä tyylikäs torontolainen äiti rakastaa tyylikästä ja yksinkertaista tyyliä, jonka Kahden nimen ruusukullattu sormus tarjoaa! Se on yksinkertainen, nykyaikainen versio klassisesta äitien sormuksesta ja toimii jatkuvana muistutuksena hänen kahdesta kauniista lapsestaan.
 • ariba_pervaiz

  Yhteistyökumppanimme rakastavat elämän merkityksellisten hetkien taltioimista, jota myös me Nimikorunilla rakastamme tehdä. Yksilöllisten korujemme kokoelma koostuu erikoisista, ainutlaatuisista muistutuksista siitä intohimosta, jota koet elämää kohtaan, ja heistä, jotka tekevät jokaisesta hetkestä merkityksellisen.  Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.