COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

SMARAGDI: TOUKOKUUN SYNTYMÄKIVEN MERKITYS JA VÄRI

Smaragdi: toukokuun syntymäkiven merkitys ja väri
Toukokuussa meitä hellitään rakkaudella. Saatat miettiä, miksi. Se on kevään alku, linnut laulavat ja vihreä nurmi kimaltelee. Täten on perusteltua, että värikäs smaragdi on toukokuun syntymäkivi. Tämä jalokivi liitetään ehdottomaan rakkauteen ja muinaisiin legendoihin, joiden mukaan se suojaa harmilta. Siihen liittyy ainutlaatuinen historia ja merkitys. Nimikorunin kokoelman syntymäkivikorukokoelmasta löytyy smaragdi. Toukokuun naiset, meiltä löydätte etsimänne!
Kullattu Kolme Sydäntä -Riipus Syntymäkivillä

Toukokuun syntymäkiven historiaa

Nimi smaragdi tulee kreikan kielen sanasta “Smaragdos”, joka tarkoittaa “vihreää kiveä”. Smaragdeja on louhittu jo 300 ennen ajanlaskun alkua, ja niitä käytettiin antiikin Kreikassa ja Roomassa. Joidenkin arvioiden mukaan vanhimmat smaragdit ovat 2,97 miljardia vuotta vanhoja. Eurooppalaiset kiinnostuivat houkuttelevista jalokivistä, kun espanjalaiset valtasivat 1500-luvulla Etelä-Amerikan, jossa inkat olivat arvostaneet smaragdeja jo satoja vuosia. Tähän aikaan smaragdeista pitivät myös Intian suurmogulien valtakunnat, jotka uskoivat, että tämä jalokivi suojelisi heitä jumalilta.

Rannerengas Lapsiriipuksilla

Smaragdin tarkoitus

Smaragdilla uskotaan olevan mystisiä voimia; että se suojelee harmilta ja esimerkiksi parantaa sairauksia, suojelee pahuudelta ja pystyy ennustamaan tulevaisuuden ja näkemään totuuden. Sen rauhoittavan vihreän hehkun ansiosta sen uskottiin myös ehkäisemään paniikkia ja pitämään sen kantaja täydellisen tyynessä tilassa. Muinaisessa kulttuurissa smaragdi edusti Venusta, rakkauden ja kauneuden jumalaa, minkä vuoksi jalokivi edusti romantiikkaa. Muinaiset egyptiläiset, joilla oli yhdet ensimmäisistä smaragdikaivoksista, ihailivat smaragdia niin paljon, että he hautasivat muumioita jalokiven kanssa ikuisen nuoruuden symbolisoimiseksi.

Sukupuu-kaulaketju kuukausikivillä

Smaragdin ystävät

Kleopatra rakasti smaragdeja, kuten myös Elizabeth Taylor, joka käytti legendaarisia smaragdeja Cleopatra-elokuvan kuvauksissa. Ihastuttavalla ensimmäisellä naisella, Jackie Kennedyllä oli kimalteleva smaragdi-timanttikihlasormus. Myös yksi upeimmista rakkaustarinoista vuonna 1936, jossa Englannin kuningas Edvard VIII kosi Wallis Simpsonia, sisälsi legendaarisen yhdeksäntoistakaraattisen smaragdisormuksen, johon oli kaiverrettu teksti “We are ours now”. Nykyään häikäiseviä smaragdikihlasormuksia voi nähdä tunnetuilla Hollywood-tähdillä, kuten Olivia Widella ja Halle Berryllä.

Hopeiset Nimilaatat Syntymäkivillä

Tärkeiden elämäntapahtumien juhlistaminen smaragdeilla

Merkittäviä elämän virstanpylväitä on paras juhlia merkittävillä lahjoilla. Hopeiset Nimilaatat Syntymäkivillä on juuri oikea lahja jollekulle sinulle tärkeälle tai jopa itsellesi, erityisesti jos syntymäpäivä on toukokuussa! Jokaiseen laattaan voi kaiverruttaa nimen ja lisätä syntymäkiven. Ne ovat kumppanille mahtava lahja, joka symbolisoi välistänne erityistä yhteyttä ja sisältää syntymäkuukauteen kuuluvan kiven. Tämä kaunis kaulakoru on muistoesine, jota sen saaja tulee vaalimaan vuosien ajan.

Äidin Kaiverrettu Sydänkaulakoru Syntymäkivillä

Kiehtova ja viettelevä jalokivi

Perheet ovat kuin puunhaaroja; ne kasvavat eri suuntiin, mutta niiden juuret ovat yhtä. Mikä olisikaan parempi tapa kunnioittaa perhettäsi kuin rakkaudentunnustus, joka kuvastaa välistänne yhteyttä. Sukupuu-kaulaketju timanteilla-koruun voidaan valita Swarovski-kristalleja, jotka edustavat kunkin perheenjäsenen syntymäkuukautta, sekä kaiverruttaa heidän jokaisen nimi. Äidin Kaiverrettu Sydänkaulakoru Syntymäkivillä sisältää sydämenmuotoisen riipuksen, johon voidaan kaiverruttaa jokaisen perheenjäsenen nimi ja lisätä jokaisen syntymäkuukautta kuvastava syntymäkivi. Nämä kaksi kaulakorua ovat omaperäisiä ja ikimuistoisia lahjoja, joiden avulla äiti tai kuka tahansa perheenjäsen, joka on syntynyt toukokuussa, voi käyttää kiiltävää smaragdia kauniisti muiden perheenjäsenten syntymäkivien vieressä. Nämä lahjat tuovat varmasti paljon iloa ja ikuistavat perheen todella vaivattomasti. Perheen yhteyttä voidaan näin helposti esitellä erityisten korujen kautta ikuisesti.

Kerrostettava nimisormus syntymäkivellä

Kaikista värikkäin kuukausi

Elä niitä hetkiä varten, jotka VOI pukea sanoiksi. Kerrostettava nimisormus syntymäkivellä on innovatiivinen, nykyaikainen lahja rakastetulle ystävälle tai perheenjäsenelle. Tähän nimisormukseen syntymäkivellä voidaan kaivertaa heidän nimensä ja lisätä heidän syntymäkivensä. Sen päälle voidaan myös kerrostaa muutama muu sormus, joissa on esimerkiksi kumppanin nimi ja syntymäkivi. Tähän tyylikkääseen ja nykyaikaiseen sormukseen voidaan jopa kerrostaa inspiroivia sanoja tai sanoja, jotka saavat sen saajan hymyilemään. Sanat, kuten “elä, naura, hymyile” tai jopa “sanoja suurempi rakkaus” ovat erinomaisia kaiverrusvaihtoehtoja, ja mukaan saa myös saajan smaragdisyntymäkiven.

Valitsitpa minkä lahjan tahansa, muistutamme sinua, että tämän ihastuttavan jalokiven käyttöä varten ei tarvitse olla syntynyt toukokuussa, sillä smaragdin loiste vain kasvaa ja kasvaa.

Tally Moran
Kirjoittajana

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.


Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.