COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

KESÄKUUN SYNTYMÄKIVI: MERKITYKSET

Kaksoset ja ravut: hyvää syntymäpäivää
Kesäkuussa syntyneet saavat nauttia erityisestä kuukaudesta, sillä siihen liittyy kaksi syntymäkiveä. Kesäkuun syntymäkivet vaihtelevat harvinaisesta väriä vaihtavasta aleksandriitista kermanväriseen helmeen, joten valittavissasi on kaksi näyttävää, säteilevää jalokiveä, jotka voit valita mielialasi ja tyylisi mukaan. Nimikorunin syntymäkivikaulakoru- ja muissa syntymäkorukokoelmissa on tarjolla siroja jalokivikoruja, jotka on koottu sivustolle juuri sinua varten!
Palapeli-Avainmenperät Syntymäkivillä

KESÄKUUN SYNTYMÄKIVIEN HISTORIA

Erittäin harvinainen aleksandriitti-jalokivi löydettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1834 Uralvuorilta, ja se muuttaa UV-valossa väriään sinivihreäksi ja hehkulampun valossa violetin punaiseksi. Tämä muutos johtuu epätavallisesta kiven kemiallisesta rakenteesta, minkä takia tämä jalokivi on yksi kalleimmista ja harvinaisimmista syntymäkivistä. Helmet ovat ainoa jalokivi, jotka ovat elävän olennon tuotos; helmisimpukan. Luonnolliset helmet, jotka ovat kaikkein arvokkaimpia helmiä, syntyy Persianlahdella, makean veden viljellyt helmet saadaan Kiinasta ja eteläisten merien helmiä viljellään Filippiinien, Indonesian ja Australian luoteisella rannikolla.

Äitien kuukausikivikaulakoru

SIRO VÄRITYS

Aleksandriitti on niin harvinainen jalokivi, että sitä pidetään useimpia arvokkaampana, minkä takia jotkut korunvalmistajat korvaavat sen vaalealla ametistilla. Jalokivi on kvartsimaisen vaaleanvioletti. Tällainen hieno jalokivi on täydellinen lahja rakkaalle. Mikä olisikaan parempi tapa kuin juhlistaa jonkun syntymäkuukautta sirolla muistoesineellä, joka sisältää heidän sekä myös heidän rakkaimpiensa nimet ja syntymäkivet. Äitien kuukausikivikaulakoru on ihastuttava aarre. Se sisältää sydämen muotoisen riipuksen ja säihkyviä jalokiviä, ja sen avulla sen saaja voi kantaa rakkaimpiaan sydäntä lähellään esitellen samalla säihkyvää vaaleaa ametistiaan. .

Yksittäiset Kullatut Vauvan Jalanjäljet Syntymäkivellä

VOIMAANNUTTAVA SYMBOLI

Äidiksi tuleminen on maailman palkitsevin siunaus. Äitinä oleminen tarkoittaa, ettei sydämesi enää ole omasi, vaan se matkaa lapsesi mukana. Yksittäiset Kullatut Vauvan Jalanjäljet Syntymäkivellä antaa jalkojesi kuljettaa sinut sinne, mihin sydämesi halajaa. Vie personointi uusiin korkeuksiin ainutlaatuisella muistutuksella rakkaudestasi lastasi kohtaan. Tämä kolmesta vauvan jalanjäljestä koostuva äiti nimikoru mahdollistaa lasten nimien kaiverruksen ja syntymäkivien lisäämisen. Halusitpa juhlistaa kesäkuussa syntynyttä lastasi tai ketä tahansa lapsistasi, tämä on arvokas ja vaalittava lahja.

Kullattu kerrostettava nimisormus syntymäkivellä

KESÄKUUN SYNTYMÄKIVIEN MERKITYS

Aleksandriitti-jalokivi kuvastaa keskittymistä ja oppimista, ja sen uskotaan kehittävän mielikuvitusta ja vahvistavan intuitiota. Sitä pidetään myös hyvien enteiden kivenä; se tuo hyvää onnea. Kivi leimauttaa romantiikan liekit ja tuo iloa niille, jotka ovat liian ankaria itselleen. Lähi-idässä uskottiin muinoin, että helmet olivat taivaasta pudonneita kyyneliä, jotka edustavat viattomuutta, nöyryyttä ja puhtautta. Uskotaan myös, että helmiä käyttävät siunataan terveydellä ja viisaudella, mukaan lukien vauraudella ja elämällä, paremmalla näyllä. Helmien uskotaan myös lievittävän masennusta.

Elegantti Sukupuuriipus Syntymäkivillä

KAKSOSET JA RAVUT: HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ

Rentoudu, on syntymäkuukautesi! Paras tapa juhlia syntymäpäivääsi on perheesi kanssa. Perheessä elämä alkaa eikä rakkaus koskaan lopu. Elegantti Sukupuuriipus Syntymäkivillä on vangitseva symboli, joka kuvastaa vahvoja juuria, josta kasvaa kauniita lehtiä. Juhlista perhesiteitä kaiverruttamalla jokaisen perheesi jäsenen nimi ja lisäämällä heidän syntymäkivensä koruun. Vain rakkaus yhdistää meitä.

Nyt kun ymmärrät enemmän kesäkuun syntymäkivien merkityksen, juhlista itseäsi tai läheistäsi vangitsemalla muistot ikuisesti koruihin, jotka lupaavat, että yhdessä olette vahvempia kuin erikseen.

Tally Moran
Kirjoittajana

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.


Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.