COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Ikoninen carrie nimikoru

Ikoninen carrie nimikoru
Carrie nimikoru on ikoninen koru, jonka useimmat naiset maailmassa tunnistavat. Nykyään tämä klassinen asuste on palannut, ja sen avulla naiset voivat elää tämän muotitrendin uudelleen. Nimikoruni tarjoaa laajan valikoiman personoituja nimikoruja ja nykyaikaisia tyylejä; todiste siitä, että klassikko kestää ajan hammasta.

IKONINEN CARRIE BRADSHAW

Los colgantes con nombre se remontan a muchos años y, usualmente, eran de oro con una letra elaborada, mucho antes del exitoso programa de televisión Sex and the City. Sin embargo, luego de que Sara Jessica Parker usara el collar Carrie en el programa, el colgante con la firma de su personaje se convirtió de inmediato en una tendencia de moda. Carrie Bradshaw pasó por varias evoluciones distintas en su estilo, pero la pieza que siempre permaneció igual fue el collar. Las fanáticas de Sex and the City se entusiasmaron con lucir la tendencia después de ver a Carrie usando el suyo. Más de dos décadas más tarde, la moda del colgante con nombre ha vuelto y sigue siendo popular

KYSE ON NIMESTÄ

Sarjan fanit olivat musertuneita, kun Carrie kadotti rakkaan kaulakorunsa Pariisissa sarjan päätösjaksossa. Hän hankki korun shoppaillessaan parhaiden ystäviensä kanssa, ja se symboloi hänen sinkkupäiviään New Yorkissa. Kaulakoru oli mittaamattoman arvokas, ja kaiken ikäiset naiset kasvoivat Carrien ja hänen kaulakorunsa mukana useiden vuosien ajan. Patricia Fields, sarjan legendaarinen asusuunnittelija, selittää että hänellä oli kaupungissa liike, jossa hän näki monilla naapuruston lapsilla nimikaulakoruja. Hän ajatteli esittelevänsä idean Sarahille. Sarah piti ideasta, ja sen jälkeen loppu onkin historiaa.

SANO NIMENI

Sarja puhuttelee naisia ja uusia sukupolvia Carrien ikonisten muotivalintojen kautta. Useat käyttävät edelleen omaa ajatonta nimikaulakoruaan, ja uusia nykyaikaisia tyylejä julkaistaan lisää jatkuvasti. Korujen, tavallisesti kultaisten, kerrostamistrendiä mukaillen nimikaulakorusta on tullut juuri oikeanlainen perusta ja keskeinen osa korukerrostuksia. On myös luotu useita innovatiivisia tyylejä, jotka ovat moderni versio klassisesta Carrie nimikoru kultauksella -korusta. Näitä tyylejä ovat: kirjainkaulakorut, nimikaulakorut ruusukultauksella tai hopeisena, nimikaulakorut timanteilla sekä kaulakorut perinteisestä korusta eroavilla fonteilla – esimerkiksi isoilla kirjaimilla tai jopa vanhanaikaisella englantilaisella fontilla – ja jopa numeroilla (uusi trendi, jota monet käyttävät syntymäpäivänään!).

EROTU JOUKOSTA

Räätälöity nimikoru on ikuinen trendi, joka on tullut jäädäkseen. Se on hyvä kannanotto ja myös tyyliltään rohkea ja näyttävä. Halusitpa kantaa omaa tai rakkaasi nimeä, tämä koru täydentää ja viimeistelee päivittäisen lookisi. Carrie-Nimikoru 18k Ruusukultauksella ja 14k Kultainen Carrie-Nimikoru ovat molemmat kauniita kultakoruja, jotka saavat niiden kantajan säihkymään. Mikäli hakusessa on hopeinen koru, Hopeinen Carrie-Nimikoru on hohtava koru, joka kääntää päitä ainutlaatuisuutensa vuoksi. Jos haluat minimaalista tyyliä, Pieni Hopeinen Carrie-Nimikoru lisää mihin tahansa tyyliin hyvän loppusilauksen ja minimalistista eleganssia.

Tally Moran
Kirjoittajana

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.


Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.