Sinkkuelämää – 20. juhlavuosi: kuinka aiot juhlia sitä?

Sinkkuelämää – 20. juhlavuosi: kuinka aiot juhlia sitä?

Carrie Bradshaw ja kumppanit ovat olleet kuvioissa jo pitkään: tarkalleen ottaen vuodesta 1998 asti. Tänä vuonna Sinkkuelämää-ohjelman 20. juhlavuoden juhlat keskittyvät suosikkiasuista TV-maratonjuhliin yhdessä muiden yhtä innokkaiden tyttöjen kanssa. Me juhlimme omalla tavallamme… Arvasit oikein! Valokeilassa on nyt klassinen nimikoru. Suosikki jo ennen kuin Sarah Jessica Parker teki siitä tunnetun. Tämä kurvikas, feminiininen koru näyttää mahtavalta. Carrie Bradshaw käytti sitä lähes kaiken kanssa, joten niin voitte myös sinä ja tyttökaverisi!

Sinkkuelämää-ohjelman Carrie nimikoru – tarina sen takana

Jos et tiedä tarinaa Carrie Bradshawin kaulakorun takana, tässä se tulee: Hän löysi sen shoppailureissun aikana – tietysti parhaiden kavereidensa kanssa – ja näki sen elämänsä parhaiden päivien symbolina sinkkutyttönä NYCissä. Vaikka hän sanoi: ”Se ei maksa lähes mitään”, hän oli erittäin musertunut kadottaessaan sen Pariisissa ja erittäin iloinen löytäessään sen taas roikkumasta laukkunsa vuoresta. Sarah Jessica Parkerilla on kaulakoru edelleen! New York magazine -lehden Vulture Festival -festivaaleilla hän sanoi, että kaulakoru on yksi hänen arvokkaimmista tavaroistaan kertoen samalla, että se muistuttaa häntä Carrien näyttelemisestä sekä hänen parhaista ystävistään, Charlottesta, Mirandasta ja Samanthasta.

Tämä koru on tietenkin täysi klassikko 14K kultaisena tai 18K kultauksella, ja se toimii kunnianosoituksena yhdelle Sinkkuelämään suosikkihahmoistamme. Valittavissa on myös muutamia muita vaihtoehtoja. Kaulakorun pieni nimilaatta on täydellinen kaikille, jotka pitävät enemmän hillitymmästä lookista, kun taas tuplapaksu versio on paljon näyttävämpi.

Pintavaihtoehtojen, kuten sterling-hopean, ruusukultauksen ja Swarovski-kristallikoristeiden ansiosta pystyt nauttimaan päivitetystä klassikosta pitäen samalla ainutlaatuisen tyylimaun mielessä. Ne ovat yhtä kauniita kuin alkuperäinen, ja niissä on paljon modernia ilmettä, joka korostaa omaa pikkumustaasi tai mitä tahansa päälläsi onkaan seuraavan kerran, kun lähdet ulos ystäviesi kanssa.

Hemmottelitpa itseäsi tai parasta ystävääsi, persoonalliset korut ovat loistavan näköisiä ja kunnioittavat erityistä kestävän ystävyyden tuomaa sidettä. Vaikka elämäsi ei ehkä ole yhtä dramaattista kuin Carrien, sitä on mielestämme silti syytä juhlia – ehkäpä katsomalla Sinkkuelämää-ohjelman suosikkijaksojanne yhdessä!Sivuston tekijänoikeudet © 2019 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.