Aikaisen joulushoppailun hyödyt

Aikaisen joulushoppailun hyödyt

Andy Webb Money Advice Servicestä tuo esille hyvän pointin mainitessaan, että lokakuu on loistava aika aloittaa joulushoppailu. Hän ei ole yksin: asiantuntijat ympäri maailmaa ovat samaa mieltä, että on hyvä idea levittää joululahjojen kulut muutaman kuukauden ajanjaksolle sen sijaan, että kaiken hoitaisi kerralla. Nimikoruni on samaa mieltä – erityisesti silloin, kun lahjat ovat räätälöityjä koruja ja muita ainutlaatuisia, kovassa kysynnässä olevia tuotteita, jotka myydään nopeasti loppuun.

Kolme syytä tehdä joulushoppailu ajoissa

Olipa sinulla joulushoppailuun aikaa useita kuukausia tai muutamia viikkoja, kannattaa olla oma-aloitteinen. Viivyttelyn takia saatat tehdä hätäisiä ostopäätöksiä, kun taas huolellinen suunnittelu varmistaa, että saat ajattelevaisia ja fantastisia lahjoja – jotka otetaan vastaan ilomielin ja joita ei heti heitetä menemään. Tässä kolme syytä lisää tehdä joulushoppailu ajoissa.

Vähemmän stressiä

Et ole yksin, jos etsit keinoja yksinkertaistaa ja tehdä elämästäsi vähemmän stressaavaa. Kiire ja huolehtiminen ei ole mukavaa, ja vielä sitä epämukavampaa on joulukiireessä häärääminen. Siihen kun lisätään vielä stressi, joka syntyy toisten shoppailijoiden kanssa kilpailusta, on katastrofin karkintuoksuinen resepti valmiina – erityisesti, kun lahjat ovat tärkeitä. Sanotaan suoraan: lahja, josta on lukuisia erilaisia versioita, on korut äidille, ja tämä on lahja, jonka haluat olevan täydellinen! Etukäteen tilaaminen tarkoittaa, että voit varmistaa kaikkien yksityiskohtien olevan oikeanlaiset – ja sinulle jää runsaasti aikaa paketoida äidin lahja kauniisti.

Aika vertailla hintoja ja ominaisuuksia

Tiedämme kyllä – shoppailun vilskeessä on tietynlaista jännitystä, mutta pikaiset päätökset voivat johtaa katumukseen. Halusivatko he todella 19 haisevan saippuan sarjan? Todennäköisesti eivät!

Shoppaile ajoissa, niin sinulla on riittävästi aikaa vertailla vaihtoehtoja. Lasten lelut ja pelit ja elektroniikka ovat asioita, joista kannattaa ottaa selvää. Ja jos etsit täydellistä lahjaa miehelle, kannattaa tehdä taustatutkimusta, jotta saat parhaat tuotteet ennen kuin ne loppuvat. Tällä tavoin hän ei saa taas linkkuveistä, jonka hän unohtaa sukkalaatikkoonsa. Viimeisimmät miesten rannekorut ovat loistava esimerkki tämän vuoden kuumimmista lahjoista. Vaihtoehtojen vertailu tarkoittaa, että saat haluamasi sen sijaan, että saisit vain sen, mitä sattuu olemaan jäljellä.

Ajoissa shoppailu on helpompaa aikataulullisesti

Olipa ostoslistallasi kirjain kaulakorut siskoillesi ja parhaille ystävillesi tai metsästitpä lahjakortteja paikallisiin tapahtumiin, vaiva on helpompi jakaa muutaman kuukauden ajanjaksolle sen sijaan, että kaikki tungetaan muutaman lyhyen, ruuhkaisen viikon sisään. Monet shoppailijat ovat kertoneet olevansa muserrettuja ja kiireisiä, kun tehtävälista on kilometrin pituinen eikä shoppailuun, paketointiin ja toimituksiin ole aikaa, puhumattakaan muista joulun tärkeistä asioista, kuten jouluntaiasta nauttimisesta rakkaimpiesi kanssa!

Tee siis itsellesi palvelus ja aloita joulushoppailu ajoissa. Suosittelemme rentoutumaan suosikkikurpitsajuomasi äärellä ja aloittamaan valmistelut hyvissä ajoin. Tällä tavoin voit jopa nauttia joulupyhistä! Kokeile sitä tänä vuonna, niin näet sen hyödyt. Me tiedämme ne jo!Sivuston tekijänoikeudet © 2019 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.