COVID-19 päivitys. Katso lisää
Hyvät asiakkaamme,
Haluamme jakaa toimenpiteet, jotka teemme koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi varmistaaksemme Nimikoruni-yhteisön hyvinvoinnin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla kaikessa, mitä teemme. Toimistomme ja tehtaamme siivotaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Kaikki työntekijämme noudattavat Maailman Terveysjärjestön antamia ohjeita käsienpesuun ja hygienian ylläpitoon liittyen. Seuraamme tilanteen kehitystä tarkkaan ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme steriilin ja turvallisen työympäristön.

Luotettavana personoitujen korujen brändinä, sitoudumme tuottamaan rakastamanne Nimikoruni-kokemuksen turvaten kaikkien osapuolien hyvinvoinnin. Varmistaaksemme juuri SINUN turvallisuutesi, jokainen tekemämme koru puhdistetaan huolellisesti ennen pakkaamista ja lähetystä. Tarjoamme myös toimitustavan, joka ei vaadi kohtaamista, vaan paketti toimitetaan oven taakse.

Tarjoamme sinulle vaivattoman, mutta turvallisen shoppailukokemuksen. Verkkokauppamme toimintamme jatkuu normaalisti. Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!
Nimikoruni-tiimi
Kiinni

Aikaiset jouluostokset – hyödyt

Aikaiset jouluostokset – hyödyt
Joulunaika on viihteen, matkustamisen ja perhetapahtumien pyhä. Mitä enemmän saat jo nyt shoppailtua, sitä vapaampi olet joulukuun saapuessa. Kuvittele joulu, jona lahjat ovat paketoituneina kuusen alla jo viikkoa ennen itse jouluaattoa. Tästä unelmasta voi oikeasti tehdä totta, kun aloittaa joulushoppailun ennakkoon.

TARJOUKSIA JA TODELLA HYVIÄ LÖYTÖJÄ

Kuluttajat voivat löytää verkosta parempia joulutarjouksia kuin liikkeistä. Verkkokauppojen avulla voi säästää paljon rahaa, ja shoppailun aloittaminen ajoissa mahdollistaa enemmän aikaa hyvien tarjouksien löytämiseen ilman, että joutuu edes lähteä kotoa. Siten saa ennakkopääsyn tarjoustuotteisiin, jotka myydään nopeasti loppuun edullisten hintojen ja suuren kysynnän vuoksi. Jotkut saattavat tarkkailla kiinnostavien tuotteiden hintoja varmistaakseen parhaat mahdolliset hinnat.

VÄLTY STRESSILTÄ

Joulushoppailu voi olla stressaavaa sään, jonojen, väkijoukkojen, kaaoksen ja päättömästi liikkeissä harhailemisen takia äärimmäisen kiireisinä joulukuukausina. Mitä pidempään odotat joulushoppailujesi tekemistä, sitä hullummaksi se saattaa muuttua. Tutkimalla asioita etukäteen sinulla on enemmän aikaa tutkia tuotteita ja lukea arvosteluja. Arvostelujen lukeminen ja oman taustatyön tekeminen auttaa löytämään ystävälle tai perheenjäsenelle lahjan, joka on mukava antaa eikä tunnu hätäiseltä. Sellaisen lahjan antaminen, josta vastaanottaja todella pitää ja joka sopii heidän makuunsa, on mahtavan tuntuista.

VALTAVASTI VALINNANVARAA

Sinua on saatettu pommittaa mainosviesteillä, jotka itse asiassa tekevät lahjojen hankkimisesta entistä vaikeampaa, koska vaihtoehtoja on niin paljon. Tämä voi johtaa siihen, että lykkäät lahjojen ostamista pidempään vaivan välttämiseksi, jolloin palaat tekemään ostoksia myöhemmin. Kun teet ostoksia myöhemmin lähempänä joulua, saatat tehdä hätiköityjä, ei niin tyydyttäviä päätöksiä. Jos ostospäivä on paljon ennen joulua, et koe niin kovaa painetta, että tekisit hätiköityjä päätöksiä. Lisäksi, mitä pidempään odotat, sitä todennäköisemmin haluamasi tuote myydään loppuun tai sitä ei ehditä toimittaa ajoissa jouluksi. Tekemällä ostokset ennakkoon varmistat, että saat suositut tuotteet ennen kuin ne on myyty loppuun.

LOMPAKKOSI KIITTÄÄ

Välttämällä viime hetken ostosten teon stressiä ja ostamalla lahjoja viime hetkellä saatat kuluttaa haluamaasi enemmän rahaa. Suunnittelu auttaa määrittämään budjetin; myöhemmin ostaminen saattaa johtaa siihen, että ostat lahjoja paniikissa peläten, että sinun on pakko ostaa tuotteet nyt, muuten ne myydään loppuun. Lisäksi käytät pienempiä summia ajan saatossa sen sijaan, että käyttäisit suuren määrän rahaa parin viikon aikana.

ALOITA JOULUSHOPPAILU TEHOKKAASTI MEILLÄ

Nimikoruni sisältää suuren valikoiman joululahjaideoita nimikorut-kokoelmassa, jotka sisältävät kaikkien toivelistojen suosikkeja. Katso ainutlaatuiset miesten rannekorut, kuten Miesten rannekoru pienillä räätälöidyillä helmillä, joka on miehelle erinomainen rannekoru. Löydä nimikoru äidille, esimerkiksi Kullattu lapsiriipus, joka saa äidin tuntemaan olonsa rakastetuksi ja hellityksi. Kurkkaa kirjain kaulakoru -kokoelmamme ja löydä Rannerengas sydämenmuotoisilla riipuksilla, joka täydentää kenen tahansa päivittäistä asukokonaisuutta. Viimeiseksi, Rannerengas pyöreillä riipuksilla, hopea -korumme on juuri oikea tapa pitää rakkaasi lähelläsi.

Tally Moran
Kirjoittajana

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.Sivuston tekijänoikeudet © 2020 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.