Mitä vermeil-kullatut korut ovat?

Mitä vermeil-kullatut korut ovat
Satoja vuosia vanha korumetalli, vermeil on tullut kasvavaksi trendiksi korumaailmassa ja sen suosio kasvaa jatkuvasti. Vermeil-kullatut koruissa on täydellinen tasapaino laatua ja arvokkuutta, ja jos sitä huolletaan oikein, sen säkenöinti voi kestää koko elämän. Jotta saat selville, sopivatko vermeil-korut sinulle, Nimikoruni-tiimi vastaa kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin vermeil-kultaan liittyen ennen ostopäätöstäsi!

Mitä vermeil-kullatut korut ovat?

Vermeil on täydellinen vaihtoehto heille, jotka haluavat korun, joka näyttää puhtaalta kullalta, mutta ei halua maksaa siitä samaa hintaa kuin kullasta. Se on edullinen vaihtoehto, joka näyttää samalta. Jotta metallia voidaan pitää vermeilinä, metallin pohjana tulee olla sterling-hopeaa, joka on pinnoitettu vähintään 10 karaatin kullalla. Kuinka monta mikronia vermeilissä on? Kultapinnoitteen paksuuden tulee olla vähintään 2,5 mikronia. Vermeil-kultaa löytyy myös Hamilton-kultaisena, ruusukultaisena ja muissa muodoissa.

Mitä eroa on vermeil-kultauksella ja kultauksella?

"Kuten aiemmin mainitsimme, vermeil-kullan tulee täyttää kolme kriteeriä; sterling-hopea, kullan karaatit ja pinnoituksen paksuus, muutoin sitä pidetään kullattuna. Suurin ero vermeil-kultaisten ja kullattujen tuotteiden välillä on metallit, joista pohja koostuu. Kullattujen tuotteiden ydin voidaan valmistaa eri metalleista, kun taas vermeilin tulee aina olla valmistettu hopeasta. Kullatuissa tuotteissa ei ole tiettyjä vaatimuksia niiden kullan paksuuden suhteen. Vermeil-korut ovat kalliimpia kuin kullatut korut, ja ne voivat olla enemmän tai vähemmän kestäviä kuin kullatut korut niiden pinnoitukseen käytetyn kullan mukaan.

Allekirjoitus nimikaulakoru - Vermeil Kullattu

Kuinka pitkään vermeil-kulta kestää?

Vermeil-kullatun korun kestävyys riippuu kultapinnoitteen paksuudesta. Mitä paksumpi kultapinnoite on, sitä pidempään koru kestää. Myös vermeilin puhtaudella on merkitystä. Mitä puhtaampaa kulta on, sitä epätodennäköisempää on, että se vahingoittuu. Jos haluat ostaa koruja, jotka kestävät koko elämän, on suositeltavaa ostaa 14 tai 18 karaatin koruja. On suositeltavaa puhdistaa vermeil-koruja säännöllisesti, jotta niihin ei tule värivirheitä.

Voiko vermeilille olla allerginen?

Tietyt metallit, kuten kupari, kromi ja nikkeli ovat tyypillisiä allergisia reaktioita tietyille ihmisille aiheuttavia metalleja. Se ei ole yhtä yleistä vermeil-kullassa, sillä se sisältää yleensä vain kultaa ja hopeaa. Kaikki korumme Nimikorunilla ovat nikkelittömiä.

Pieni Nimikoru Vermeil Kultauksella

Kuinka vermeil-korut tulisi puhdistaa?

Kuluuko vermeilin väri tai muuttuuko se vihertäväksi? Oikeanlaisella ylläpidolla vermeil-kulta pysyy upeana vuosia. Kun et käytä korua, on suositeltavaa säilyttää sitä korurasiassa, jotta se ei hapetu. Älä koskaan puhdista koruja kemikaaleilla, kuten pesuaineella ja meikinpoistoaineella tai pyyhi niitä karkeilla kankailla. On suositeltavaa pyyhkiä korut hellävaraisesti mikrokuituliinalla ja lämpimällä saippuavedellä.

Voiko vermeil-kullattuja korua pitää suihkussa?

Tärkeintä on se, ettei vermeil-kultaa pidetä lämmönlähteiden lähellä, jottei se vaurioidu. Tämä sisältää veden ja hien (käsienpesu, suihkussa käynti ja kuntoilu). Vermeil-korua tulee säilyttää pimeässä, viileässä ja kuivassa paikassa.

Räätälöity pisara syntymäkivi nimikoru äidille, Vermeil kullattu

Mistä voin ostaa vermeil-kultaisia tuotteita?

Vermeil-kultaisia tuotteita löytyy useista korukaupoista niin kivijalkaliikkeistä kuin verkostakin. Meillä Nimikorunilla on laaja valikoima vermeil-kultaisia koruja, kuten kaula- ja rannekoruja. Suosikkimme ovat Yksilöllinen 3D-palkkikaulakoru kaiverruksella, Vermeil-kullattu, joka on täydellinen lahja rakkaalle ihmiselle. Rannerengas sydämen muotoisilla riipuksilla, vermeil-kulta -korumme sopii iloisten muistojen vaalimiseen ja juhlimiseen. Ja Vermeil-kultainen nimikoru täydentää jokapäiväistä tyyliäsi.

Tally Moran
Kirjoittajana

Päälle parikymppinen tyylitietoinen, ruokaa rakastava sosiaalisen median ystävä, joka rakastaa muotia ja lifestylea. Tally on copywriter ja ääni Nimikorunin blogin takana.Sivuston tekijänoikeudet © 2021 kuuluvat Nimikoruni-sivustolle. Kaikki oikeudet pidätetään.