Sisimmiltään olemme dynaaminen ja luova tiimi, joka suhtautuu intohimoisesti designiin, muotiin ja elämän merkittävien hetkien juhlistamiseen.

Uskomme, että jokainen yksilö kantaa sisällään kaunista tarinaa, joka kaipaa jakamista, ja ainutlaatuista olemusta, joka kaipaa ilmaisua. Vuodesta 2006 lähtien olemme suunnitelleet merkityksellisiä, uniikkeja koruja, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia ja upeita kuin ihmiset, jotka niitä kantavat.

Juhli elämän kohokohtia MYKA
Käsintehtyä laatuaOlemme erittäin ylpeitä siitä, että upea asiantuntijatiimimme suunnittelee ja valmistaa korumme yrityksessämme. Tämä korkeatasoinen käsityötaito antaa meille äärimmäisen luovan vapauden kehittää ainutlaatuisia kappaleita. Jokainen käsityönä tekemämme kappale valmistetaan huolellisesti käsityönä korkealaatuisista, kierrätetyistä metalleista. Jalokivet ja puolijalokivet ovat eettisesti hankittuja ja kestävästi valmistettuja, ja kaikki timanttimme on valmistettu laboratoriossa, jotta vältetään riistävät ja ympäristöä vahingoittavat kaivostoiminnan menetelmät.
Jokaiselle tarkoitettu, jokaiseen tilaisuuteen MYKA-korut on suunniteltu persoonallisiksi. Valitse mallistostamme koru ja tee siitä omanlaisesi. Olipa kyseessä sitten nimikaulakoru, jolla ilmaiset itseäsi, tai lahja vanhemmalle, johon on lasten nimet kaiverrettuna, tarjoamme jokaiselle jotakin erityistä. Konsepti "merkityksellinen" ei ole ohimenevä trendi – itse kestää ajan testin. Korumme ovat monipuolisia, ajattomia ja luotu kestämään. Tehtävämme on tehdä tyylikkäitä, uniikkeja koruja kaikkien saataville, ja olemme sitoutuneet kohtuulliseen hinnoitteluun.
Mistä kaikki alkoi MYKA perustettiin vuonna 2006 vangitsemaan erityiset hetket henkilökohtaisiin ja ainutlaatuisiin koruihin. Vaikka aloitimme pienenä tiiminä, usko ja periksiantamaton päättäväisyys ovat muokanneet meistä sen, mitä näet tänään. Kansainvälisesti tunnustettu korumerkki, jolla on yli 7 miljoonaa tyytyväistä asiakasta. 600 hengen tiimi, josta voimme ylpeästi todeta, että 67 % on naisia. Työntekijämme tulevat yhteen maailman kaikista kulmista.
Yli 7 miljoonan seuraajan ja tilaajan sosiaalinen yhteisö.
Yhteisö Our customers are the driving force behind everything we do. Your stories inspire us, and your passion moAsiakkaamme ovat kaiken toimintamme kantava voima. Tarinanne inspiroivat meitä, ja intohimonne liikuttaa meitä. Tärkein tavoitteemme on juhlia erityisiä hetkiä ja edistää yhteisöllisyyttä. Liity seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa merkitsemällä meidät kuviinne tai tilaamalla uutiskirjeemme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai huolenaiheita.