Joululahjat | Joululahjaideat koko perheelle

259 tuotetta
Lajitteluperuste
kaiverrukset
korut
materiaalit
osta
Katsottu 42 / 259

MYKAlta parhaimmat lahjat pukinkonttiin koko perheelle. Muistoja jotka kestävät pitkään.

Mikä on hyvä joululahja äidille?


Äidille hyvä joululahja voi olla kaiverrettu rannekoru tai kaulakoru. Valitse hieno muotoilu, joka sopii äitisi tyyliin. Voit myös harkita kaiverrettua riipusta, jossa on perheesi jäsenten nimet sekä syntymäkivet.


Mitä joululahjaksi poikaystävälle?


Poikaystävälle voit harkita maskuliinista rannekelloa tai rannekorua. Miehet arvostavat yleensä tyylikkäitä ja käytännöllisiä lahjoja. Harkitse myös valitsemasi korun kaiverrusta, joka tekee siitä henkilökohtaisemman. Kaiverrukseen voit lisätä lasten nimet tai jokin merkittävä sama tai lause jolla on merkitys.

Mitä tulevalle äidille joululahjaksi?


Tulevalle äidille on ihana ostaa lahja, johon saat kaiverrettua lapsen nimen. Korun tulee korostaa hänen kauneuttaan ja äitiyttään. Äitiyskaulakoru, jossa on vauvan jalanjäljet, kaiverrus tai syntymäkivi, on erinomainen valinta. Se symboloi tärkeää elämänvaihetta ja on upea lahjaidea.

Mikä on hyvä joululahja miehelle?


Miehelle hyvä joululahja on tyylikäs rannekoru tai hopeinen kaulakoru. Korut, jotka korostavat miehen persoonallisuutta ja tyyliä, ovat aina arvostettuja. MYKAn miesten koruihin saa myös mieleisen kaiverruksen.

Jaa MYKA-hetkesi