Sydän kaulakorut

137 tuotetta
Lajitteluperuste
kaiverrukset
materiaalit
osta
Katsottu 42 / 137

Kultainen sydän kaulakoru


Kultainen sydän kaulakoru, myös tunnettu sydänriipus kaulakoru, on ajaton ja elegantti korukappale, joka lisää hienostuneisuutta mihin tahansa asuun. Olipa kyseessä herkkä ja siro sydänriipus tai suurempi, huomiota herättävämpi sydämen muotoinen riipus, nämä kaulakorut symboloivat rakkautta ja lämpöä. Kultainen sydän kaulakoru, joka on valmistettu arvokkaista materiaaleista, huokuu ylellisyyttä ja hienostuneisuutta. Sen kiiltävä pinta vangitsee kestävän rakkauden olennaisuuden ja tekee siitä täydellisen lahjan erityisiin tilaisuuksiin, kuten hääpäivät, syntymäpäivät tai romanttiset eleet.


Hopeinen sydän kaulakoru


Niille, jotka suosivat erilaista metallista sävyä, hopeinen sydän kaulakoru tarjoaa upean vaihtoehdon. Hopeinen sydänriipus on yhtä lumoava, säteillen viileää ja tyylikästä tunnelmaa. Hopean hienovarainen kiilto sopii erilaisiin tyyleihin, tehdäkseen siitä monipuolisen korun sopivan niin rentoihin kuin juhlaviinkin tilaisuuksiin.

Hopeinen sydänriipus tulee eri suunnitteluvaihtoehdoissa, ja valinta pienen, herkän riipuksen ja suuremman, huomiota herättävän sydänriipuksen välillä riippuu henkilökohtaisista tyylimieltymyksistä. Olipa kyseessä vaatimaton mutta viehättävä koru tai rohkea ja erottuva koru, hopeinen sydän kaulakoru toimii kauniina ilmauksena rakkaudesta ja tunteista.

Iso sydän riipus


Ylisuuri sydänriipus hopeasta tuo modernin ja muodikkaan käänteen perinteiselle sydän kaulakorulle. Tämä rohkea suunnitteluratkaisu on täydellinen niille, jotka haluavat tehdä vaikutuksen ja näyttää ainutlaatuisen tyylitajunsa. Ylisuuri hopeinen sydänriipus muodostuu keskipisteeksi, keräten huomiota ja ihailua.


Sydänkaulakoru timantilla tai syntymäkivellä


Valikoimastamme löytyy useampia sydän kaulakoruja joihin saa myös lisätä timantin taikka syntymäkiven kauukauden mukaan. Tämä tuo kaulakoruihin yksilöllisyyttä ja takaa saajalleen hymyn huulille. Kaikki MYKA sydän kaulakorut voi kaivertaa mieleisellä tekstillä tai nimellä.


Jaa MYKA-hetkesi