Kirjain kaulakorut & kirjainkorut

Kirjain kaulakorut sopivat erinomaisesti kerrostamiseen muiden kaulakorujen kanssa tai hieman yksinkertaisempaan lookiiin yksinään.
69 tuotetta
Lajitteluperuste
kaiverrukset
materiaalit
osta
Katsottu 42 / 69

Tutustu MYKAn suosituimpiin koruihin – kirjainkoruihin, joista löydät kaulakoruja valitsemallasi nimikirjaimella. Alkukirjain voi tarkoittaa nimeäsi, lempinimeäsi tai sinulle tärkeää henkilöä. Pinoa kirjainkoruja kirjoittaaksesi erityinen nimi, tai valitse yksi kaulakoru useammalla kirjaimella, jotta kaikki kirjaimet säilyvät samassa kaulakorussa. Valitse erilaisia tyylejä, kuten riipuksia, hopeaa, kultaa

Käyttävätkö julkkikset kirjain kaulakoruja?


Hollywoodin julkkisten on havaittu käyttävän kirjainkoruja oman tai rakkaansa nimikirjaimen kanssa. Megan Marklella on päällään M- ja H-kaulakoru, joka edustavat häntä ja hänen miestään. Jennifer Lopezilla on yllään useita kaulakoruja, joissa yksittäiset kirjaimet muodostavat "B,E,N" sanan edustaen miestään. Myös Taylor Swiftin on nähty käyttävän J kirjainkorua, joka on fanien rakastama.


Pitäisikö minun käyttää omaa kirjainta kaulakorussa?


Oman kaulakorun käyttäminen on henkilökohtainen valinta. Harkitse alkuperäisen kaulakorun merkitystä, kuinka se täydentää muotitajuasi ja mukavuustasoa. Käytä sitä viime kädessä, jos se resonoi kanssasi ja tuo sinulle iloa. Osta alkukaulakorusi A:sta Z:hen. MYKA tarjoaa käsintehtyhä nimikirjaimia, kuten A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q , R, S, T, U, V, W, X, Y, Z kirjain kaulakoru.

Mitä kirjaimet voivat edustaa kirjainkorussa?


Nimeä joku tai jokin sinulle tärkeä henkilö ja voit käyttää henkilökohtaisen kirjainkorun alkukirjainta edustamaan tunteitasi. Etunimesi tai puolisosi etunimen ensimmäinen kirjain, sukunimesi ensimmäinen kirjain tai lapsesi nimen ensimmäinen kirjain ovat suosittuja valintoja. Voit ripustaa useita kirjain riipuksia syntymäkivillä yhdestä ketjusta edustamaan useita lapsia, lastenlapsia, sisaruksia tai muita. Vaihtoehtoja on monia – valitse oma tyylisi!


Jaa MYKA-hetkesi