Parhaat Black Friday korutarjoukset

Black Friday -tarjoukset sykähdyttävät MYKAlla! Luo ainutlaatuinen tarina käsintehtyjen korujen maailmassa – itsellesi tai lahjaksi.
36 tuotetta
Lajitteluperuste
kaiverrukset
korut
materiaalit
osta
Katsottu 36 / 36

Black Friday on hiljalleen vakiinnuttanut asemaansa myös Suomessa ja kuluttajat osaavatkin odottaa silloin kovia tarjouksia ja halpoja hintoja. Black Friday parhaine tarjouksineen tulee marraskuussa 2023. Tänä vuonna yksi isoimmista shoppailupäivistä ajoittuu päivälle 24.11.2023.

MYKAlta
- Black Friday korut
- Black Friday kaulakoru
- Black Friday sormus
- Black Friday käsikoru

Milloin on Black Friday tarjoukset?


Black Friday on yleensä marraskuun viimeinen perjantai. Tarjoukset alkavat yleensä keskiyöllä ja jatkuvat koko päivän. Jotkut kaupat ja verkkosivustot saattavat tarjota alennuksia myös koko viikonlopun ajan, ja Cyber Monday on maanantaina tarjoten lisää alennuksia verkko-ostosten ystäville.


Kannattaako ostaa koruja Black Friday tarjouksesta?


Black Friday on loistava aika harkita korujen ostamista, sillä monet koruliikkeet ja verkkosivustot tarjoavat houkuttelevia alennuksia ja erikoistarjouksia. Voit löytää upeita koruja, kuten kaulakoruja, rannekoruja tai sormuksia, edullisemmin kuin normaalisti. Muista kuitenkin tehdä ostoksesi huolellisesti, tarkista tuotteen laatu ja alkuperäinen hinta, jotta varmistat, että saat hyvän diilin. Joten kyllä, korujen ostaminen Black Friday -tarjouksista voi olla erittäin kannattavaa!

Jaa MYKA-hetkesi